2009 Por Ti nr 220 (Mexico) - Bill, del för del.

Hår
Det är Bills varumärke. Den helsvarta manen, oavsett om det är platt eller spretigt, är en grundläggande del av hans Rockstarpersonlighet. Och det är 100% original!

Näsa
Rak och perfekt! Du kan se det om du tittar på honom framifrån, men det är speciellt om man tar en titt på hans profil, som det står klart att naturen har gjort ett bra jobb med honom!

Torso
Tyvärr visar han den inte så ofta *snyft*. Men vad vi har sett är imponerande! Kom ihåg hans tatueringar! Plus, han är en smal pojke, han är den perfekta kandidaten för en kram. Vi skulle kunna lägga våra armar runt honom helt!

Armar
Säg oss, vem skulle inte älska att gå arm i arm med honom genom skogen i Tyskland eller till en hipp ny klubb i Berlin? Om det var du, skulle halv planeten vara avundsjuk på dig!

Ögon
Nötbruna ögon + mörk ögonskugga + intensitet = killerblick! Tänk dig att han tittar på dig med de ögonen och säger "jag gillar dig!". Skulle du säga nej?

Mun
Det är därifrån rösten, som gör oss galna låt efter låt kommer ifrån. Och han har fylliga läppar, perfekta för att kyssa! Till råga på allt har han ett sexigt födelsemärke just under dessa läckra läppar.

Axlar
Hans axlar har perfekt symmetri och passar bra ihop med Bills långa, slanka figur. Det är därför han kan bära vad som helst: t-shirts, tröjor, västar ...

Bild
Bild


Tack till neelyo @THA för översättning till engelska, och tack till Freja @ THF för översättning till svenska
Postat av: Sofia Vienna

att han är perfekt är ju ingen hemlighet :D

Publicerad: 2009-04-08 Kl: 14:36:29
URL: http://sofiabengtsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0