Bild.de (2009-04-24)

Kan Tokio Hotel återigen sova lugnt?
Advokat lämnar medlarbud!

Efter stalkergängets attack mot bandet och Tokio-Toms utbrott på en bensinstation, har nu flickans advokat hört av sig till Bill (19) och Tom (19) Kaulitz advokat.
Hans förslag: han lägger ner åtalet mot Tom, om bandet lägger ner sina anmälningar mot flickorna och inte gör några nya anmälningar mot dem.
Tokio Hotels producent och manager David Jost svar om medlarbudet: "Det kommer bara i fråga, om det finns garanti för att stalkerserna aldrig mer närmar sig Bill och Toms familj."
DETTA HÄNDE:
Tokio Hotel-gitarristen Tom Kaulitz (19) fick för en vecka sedan ett utbrott på en bensinstation i Hamburg, och slog en ung kvinna (21) i ansiktet efter att hon tryckt en cigarett mot hans bil. Efter detta anmälde hon rockstjärnan.
Kvinnan tillhör ett stalkergäng från Frankrike. De kallar sig "afghaner på turné". Gänget består av fyra flickor, som sedan ett halvår förföljer bandet. De unga kvinnorna är ofta förtäckta eller maskerade.
Stalkerserna har belägrat bandmedlemmarna hem. De har kastat ägg på musikernas bilar, skrivit hotbrev och trakasserat familjemedlemmar.

Källa. Översättning av oss på THIM, credda oss ifall ni använder.
Postat av: Kaa

Såg att de (stalkersarna) avböjt, måste säga att jag är glad över det, hoppas tjejerna får de straff de gjort sig förtjänta av.

Publicerad: 2009-04-24 Kl: 21:05:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0