Bild.de 2009-04-26

tokio-hotel-de.blog.cz
Tjejgänget stoppar nya Tokio Hotel-skivan

Bill (19) och Tom Kaulitz (19) borde just nu göra klart sin nya skiva i Los Angeles. Flygbiljetterna var bokade, men Tokio Hotel-tvillingarna är kvar. Detta på grund av att de fruktar för sin mammas liv efter att det franska tjejgänget "afghaner på tur" har hotat henne.

För elva dagar sedan ska Tom ha slagit fransyskan Perrine D. (21) på en bensinstation i Hamburg. Innan hade hon förolämpat honom genom att trycka en cigarett mot hans bil.

Var detta kulmen efter den flera månader långa jakten på musikerna? "Förutom många hot och trakasserier, var det också flera gånger nära att hända trafikolyckor när stalkergängen jagade dem med bilen", säger manager David Jost till Bam S. Bill och Tom gjorde en anmälan, D. Perrine också.

Sedan föreslog fransyskornas advokat att Perrine D. kunde dra tillbaka sin anmälan om tvillingarna gjorde detsamma. "Vi måste få en skriftlig bekräftelse på att de inte kommer vara i närheten av pojkarna och deras familjer." I stället för att underteckna, sparkade flickorna sin advokat. Jost: "Vi kommer inte att dra tillbaka vår anmälning. Nu gör vår advokat en ansökan om besöksförbud, som ska lämnas in tillsammans med de andra anmälningarna."

Tidigare, enligt managern, har flickorna kastat flaskor på bandets bilar. Den 8 april hotades tvillingarnas mamma. Jost: "Mamman hotades och i detta fall attackerades hon också, det är det absolut värsta för Bill och Tom. När det gäller deras familjemedlemmar har de den högsta prioriteten. Därför vill Bill och Tom inte lämna sin mamma ensam".

Varifrån kommer detta otroliga hat till bandet? En insider från fankretsar berättade nyligen för tidskriften "Bravo": "För ett år sedan, hyrde några av de franska flickorna en lägenhet i det område där Tokio Hotel-tvillingar bor, för att komma nära killarna. Men Bill och Tom ville ha lugn och ro när de är lediga". Insidern fortsatte: "Detta kunde i sin tur inte stalkertjejerna acceptera utan de blev arga."
Det som nu händer mellan bandet och flickorna - det har säkert inte längre att göra med fankärlek.

Källa
Översättning av oss på THIM, creda oss ifall ni använder.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0