Qoutidiano.net - Italien


Italienska är inte mitt modersmål, därför är kanske översättningen lite konstig men ni kommer iallafall att förstå det viktigaste. Ni får använda detta, men credda oss bara.



"Tokio Hotel förföljda av 4 stalkers"
>- Det är därför Tom slog fanet.


Det tyska bandet har varit under attack av fyra franska fans: En av dem blev påverkad av gitarristen. Gruppens manager: " De attackerade även tvillingarna Kaulitz's mamma".


Rom, 18:e April 2009
-
Personen som blev slagen i ansiktet av gitarristen i Tokio Hotel är stalkern. Ett avslöjande från tidningen Bild, som även skriver om hot brev och en video på internet med förolämpningar av fyra franska groupies. Det populära tyska bandet Tokio Hotel har känt sig förföljda och även detta ska ha drivit 19-åringen Tom Kaulitz, tvillingbror till sångaren Bill till att reagera aggressivt för ett par dagar sedan i Hamburg.
Den påstådda stalkern har trakasserat "tonårs idolen" i 6 månader. Nyhetstidningen Springer avslöjar att tjejen blev slagen i bensinstationen i onsdags kvällen och var en av de fyra franska stalkersen vilket troligen utklädd för att inte bli igenkänd.


De fyra fansen, som kallas "Afghaner på turné" har jagat och hotat Tokio Hotel, de har följt varje steg de tar, varit omkring runt medlemmarnas hem och de har även kastat ägg mot deras bilar. "Vi är missnöjda. Och otåliga. De skrev även ett brev, där de berättar att nästa vecka skulle bli en "liten mardröm" till rockgruppen.


Gruppens manager har bekräftat detta och tillägger att "En av de maskerade stalkersen" attackerade en av bröderna Kaulitz familjemedlem den 8:e april, musikernas mamma. Kvinnan rapporterades och fallet kommer att tittas igenom av de tyska utredarna.

källa: http://quotidianonet.ilsole24ore.com/gossip/2009/04/18/166002-tokio_hotel_perseguitati_stalker.shtml
Postat av: Emelie

Men aso, det var ju inte ett fan han slog. Det var en stalker, DUDE!

Publicerad: 2009-04-18 Kl: 19:26:48
URL: http://wakethedead.blogg.se/
Postat av: elin

bra, då hade han iaf en anledning till att slå

:p

Publicerad: 2009-04-18 Kl: 23:12:43
URL: http://elitols.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0