Sammanfattad information

Snabb sammanfattad och viktig information. Ni får gärna använda detta, men creda oss ifall ni gör det bara!



En kille från det tyska forumet ringde Universal Berlin, och pratade med dem om allt som hittats bland annat deras bloggar och myspace. Och Universal Berlin var väldigt intresserade och ringde Jost för att berätta om bloggarna och myspace. De sa åt killen att komma till Universal idag och han är där nu, vi väntar på mer information när han kommer tillbaka.

Efter detta så ringde en annan tjej polisen i Hamburg, eller hennes mamma gjorde det. Och hon berättade allt hon visste, de var väldigt intresserade och gav detta till kriminalpolisen och de bad henne komma dit och ta med allt hon hade. Och nu är hon där och vi väntar på det också. Även en annan kille på forumet skickade saker via mejl till polisen.

Detta är vad deras granne sa:
"Hon och hennes dotter bor där. En dag skulle hon parkera sin bil och hon pratade i telefon. Stalkersen gillade inte det och skrek åt henne att gå därifrån. De ville stoppa Bill och Tom för att kunna ta bilder på dem. Hon vägrade och sa att hon pratar i telefon och att de borde lämna henne ifred. Stalkersen öppnade då hennes bildörr och skrek på henne, och hon är en 38 åring kvinna.

"Oh herre gud, de ville slå mig" och hennes mamma ville ringa polisen (den 38-åringa kvinnan pratade alltså med sin mamma på telefon). Det var väldigt skrämmande för henne, detta hände för 6 veckor sedan och de anade att dessa tjejer skulle skapa problem. En vecka innan hade de stoppat Tom när han satt i sin bil med masker och för en vecka sedan förstörde de tvillingarnas staket och Bill var väldigt upprörd över det. Det är alltid samma franska tjejer, och en av dem jobbar på flygplatsen. Dessa tjejer har stått i 6 månader vid hennes dörr och det är inte roligt längre"

Postat av: Sara

herregud! hoppas de där tjejerna får något straff för det de gör mot killarna och familjemedlemmarna och grannarna... undra hur lågt de kan gå

Publicerad: 2009-04-19 Kl: 12:25:42
URL: http://sarahogbergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0