Tokio Hotel-stjärnan sydd med 36 stygn.

Tokio Hotel-stjärnan sydd med 36 stygn

Det är en bild som gör ont ...

Trummisen Gustav (20) från Tysklands mest framgångsrika rockband "Tokio Hotel" visar för BILD hur illa han skadades på en nattklubb Magdeburg!

En gäst slog musikern i huvudet med två ölflaskor, och skadade därmed honom allvarligt.

Gustav var tvungen att sys med 36 stygn på sjukhuset, och har anmält "allvarlig kroppsskada" till polisen (ref.: sydöstra MD 1/5859/2009).

Nu talar ett ögonvittne som såg attacken som skedde söndagsmorgonen på Magdeburgdiscot "The Club".

"Gustav roade sig med en tjej, säger Stefan Bartel (namnet har ändrats av redaktionen). "Plötsligt fanns det ett par typer kring honom. En man med rakad skalle bråkade med honom (verbalt, hittar inte rätt ord på svenska här, THIMs anmärkning). En annan man kom dit och slog Gustav i ansiktet utan förvarning. Sen blev det ett slagsmål mellan Gustav och mannen."

Ögonvittnet fortsätter:" Bråkstaken lämnade Gustav, men kom strax därefter tillbaka bakifrån, slog Gustav utan förvarning med en ölflaska i huvudet. När Gustav föll ihop blev han slagen med en andra flaska i huvudet. Gustav föll till marken, och förövarna flydde."

Klubbgästerna blev oroliga. Bartel: "Gustav blödde vansinnigt mycket från huvudet och flyttades till toaletten. Kort därefter kom polis och ambulans."

Klubbchefen Panos Kondogtis (48) till BILD: "Även om Gustav var skadad, räckte han mig handen och beklagade händelsen, men att han inte kunde hjälpa det. Han var obehagligt berörd. "

Motivet för överfallet och det exakta händelseförloppet är fortfarande oklart. "Den här veckan ska vi förhöra tre ögonvittnen, däribland ägaren till baren. Även offret ska vittna så snart som möjligt", sade polisens talesman Stefan Brodtrück (34).

Det bör också undersökas om misshandeln har ett samband med trakasserierna mot "Tokio Hotel" av en Stalker gäng från Frankrike. Medlemmarna i gänget angrep Bill (19) och Tom Kaulitz (19) mamma i våras utanför hennes hus i en våldsam attack.

Källa
Översättning av oss på THIM.
Postat av: Mikaela

ush ;(

Publicerad: 2009-07-15 Kl: 15:26:09
URL: http://mikaelabjarve.blogg.se/
Postat av: sara

oj, stackars gustav, shit vad många stygn och sår...

Publicerad: 2009-07-15 Kl: 16:16:36
URL: http://sarahogberg.webblogg.se/
Postat av: TEZZ

Oh babe då=( aja. Jävla idioter!!!!!

Publicerad: 2009-07-16 Kl: 16:58:56
URL: http://lareinvik.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0