Härliga Häringbilder från Zimmer 483-turnén.

Dagens bild, Gustav och Georg

Vacker teckning av Bill

Denna fina teckning av Bill har Sheriilyn gjort. Tack för att du skickade denna till oss!

Wenn nichts mehr geht - Oberhaussen 2006

Dagens bild, Tom och Georg

Album i september eller oktober

Här kommer det senaste meddelandet från Martin på Cherrytree Records. Det nya albumet kommer i september eller i början av oktober.

Ytterligare en karaokesång på THs hemsida

Nu finns även Monsoon som karaokesång på Tokio Hotels hemsida.
Länk

Intervju med Chantelle

Här är en intervju med Chantelle från hotgossip.se.

Paris 2007

THs FAA mosaikbild klar.

Nu är Tokio Hotels FAA mosaikbild klar. Här kan du kolla var du hamnade.Vinnare i tävling blev:
Beatrice (Göteborg | Sweden)
Saskia (Berlin | Germany)
Yasmin (Marbella | Spain)
Samm (Toronto | Canada)
Thao (Dresden | Germany)

Källa

Tom bloggar på THs hemsida

Detta står på THs hemsida just nu:

"Fantastiska nyheter från Tom!
Tom har meddelat en stor nyhet ;-) De senaste dagarna har han funderat på vad kan göra för att förkorta väntetiden på det nya albumet för er! Tom har alltid velat visa vad som händer i hans värld, och vad han gillar. Därför kommer han redan NÄSTA VECKA börja blogga här på Tokio Hotels hemsida, och fortsätta fram tills nästa album släpps. Tom har berättat att han tänker skriva om allt som intresserar honom. Dessutom kommer han att visa sina favoritfilmer, mode, top news eller bara kul saker..... och kanske avslöjar han även några hemligheter om sin tvillingbror Bill :-) Vi ser fram emot detta!"


Källa

Tom och Chantelle?

Detta visades på Punkt 12 på RTL tidigare i dag. Det är från Tom och Chantells dejt för en vecka sedan. Många tror fortfarande att det är en PR-kupp.
Hon verkar söt och rar. Vi får hoppas att Tom har det bra med henne oavsett om de är ett par eller bara kollegor som gör en PR-kupp.
 
Översättning till engelska:
TRANSLATION BY AWESOME P.2K/THUS(PETUSH)
At first, everyone though this was just PR, but these pictures seem kind of real. Tom and Chantelle is making out in his car, and then they dissapear in one Hamburg hotel for many hours.

These are pics, which make Tokio Hotel Fan's faces turn all white and us the shame in faces. These two go to new Hamburg hotel and there they dissapear for two hours, like one paparazzo from --- agency has seen.

MAN: These two got to know each other in LA, where Tokio Hotel work on their new album. There started they to be friends and back then were the first rumours - was there something between them?

When the first pics of Tom and Chantelle were on the internet, a lot of people thought it was just PR for her hiphop band Flypside and not a new love.
And Tom uses every chance to say, that he enjoyes every second of the teen-rockstar life.
TOM: "It doesn't matter, if she's blonde, or brunette" "I always ask the girls in the morning when we're in bed, in which city are we." "I have good sex all over the world"
There are many chances for Tom, but it's possible that he won't be that interested in the future.

MAN: "These two look really in love. If it's Chantelle, who seems more in love then he does, I'm not sure, but it looks like she has found her dreamboy. But I think Tom Kaulitz wouldn't have said no, when he saw this woman.

Chantelle told just one day after the pics were out, that she'd like to spend another amazing night in Germany. Well, we suppose Tom would like to make this wish come true.

Tack till nicoletagenoveva!

Making of 1000 Meere, engelsk text

Singel eller album i september?

Här är den senaste infon från Martin på Cherrytree:


Det verkar alltså som att det inte blir en singel i juni, utan att den kommer i september i stället.

Tack till Seipht @THUS!

Karaoke på THs hemsida.

Nu finns en karaoke-sektion under Videos på Tokio Hotels hemsida. Än så länge finns bara "Über Ende der Welt", men fler låtar ska komma efter hand.
Länk

Bill med bland de 100 sexigaste kvinnorna

På männens lista över de 100 sexigaste kvinnorna är Bill med i år igen. Denna gång på plats 30, tidigare år har han legat på topp 10.
"Tokio Hotel-sångaren Bill Kaulitz har återigen valts till en av de sexigaste kvinnorna av FHMs läsare. Till skillnad från de två senaste åren (då han låg på topp 10), hamnade han på plats 30 endast något över den första tredjedelen, men det är tillräckligt högt upp för att slå stjärnor som Yvonne Catterfield (plats 80), Pink (plats 66) och Christina Aguilera (plats 46).

En fråga jag undrar över är: Varför har han dalat på listan? Tycker männen inte längre att han är så attraktivt, eller har några av dem slutligen märkte att han - tyvärr för vissa män - är kille?

För alla de som nu är upprörda över att han är med på listan
över det sexigaste kvinnorna, kommer en liten tröst: han ligger också på 97e plats över osexigaste kvinnorna. Sen kan man diskutera om det är en bra eller dålig placering. ;)"

Källa
Översättning av oss på THIM.

Comet 2007 (03.05.07) HQ + downloadDownload link: http://www.sendspace.com/file/gmy5qu

Rette Mich Screenshots (by P.2K) + downloaddownload 1st part of rette mich screens : MEDIAFIRE

In die Nacht - Geneve 2008

Vid ca 3.13 ser man hur Bill slår till Tom i huvudet med nallen han håller i handen. Som hämnd avslutar Tom låten fast de inte var klara med den, så Bill fick aldrig sjunga de sista raderna. Visst är det äkta syskonkärlek! :-)

 

Nytt uttalande från Cherrytree Records"Ni kan inte bedöma THs album från två låtar som har läckt ut, som inte var klara. Ni misstar er om ni gör det."

Här är alltså bekräftelsen på att det var två "riktiga" låtar som läckte ut, och att det inte var en medveten läcka.

Nya TH-låtar

Dessa sägs vara nya Tokio Hotel-låtar som har läckt. Vad tror ni? Visst låter det som Bill.

Gör ett nytt försök. Det verkar som att de tas bort hela tiden från YT.

 

20 hemligheter om TH - TOTP 2005

20 hemligheter om Tokio Hotel

Vad pratar de om med varandra, vilka posters har Tom på väggen, och när får Bill dåligt samvete? Vi avslöjar deras hemligheter.

1, Rädslor under konserter
Tom är rädd för att trilla ner på publiken när han skakar hand med fansen. Bill är rädd för att han ska trilla när han hoppar.

2, Styling: 2 timmar
Bill behöver två timmar för att göra sig i ordning. Han älskar den gamla skolstilen: svartlackerade naglar, svart smink och stylat hår. Egentligen är han mörkblond.

3, Dansvägrare
Det är sällan man får Tokio Hotel att dansa. På aftershow-partys står killarna hellre i baren och pratar. Den enda som gärna dansar är Gustav, men han dansar bara till R´n´B och Hiphop.

4, Samtalsämne? Tjejer!
När killarna pratar med varandra är det nästan alltid om tjejer. Det andra samtalsämnet är musik, men mest handlar det om "brudar".

5, Morgonpigg, morgontrött
Gustav är den förste som vaknar på morgonen, och som rycker upp de andra ur sängarna. Georg däremot sover alltid och överallt och kommer ständigt för sent.

6, Älsklingsmat
Tom och Bill äter gärna pizza och sura snören. Georg gillar gnocchi, och hos Gustav står det ofta lergryta på matsedeln.

7. Pinsamme Bill
Bills mest pinsamma ögonblick var när han spillde Cola över sin date. "Det kom på hennes mobiltelefon, och det hela slutade inte så bra", säger Bill, som kan skratta åt det hela i dag.

8, Georgs hår
Georg har egentligen lockigt hår. Han plattar det alltid med sin plattång, vilket tar tid och möda, men han vill helst ha sitt hår långt och rakt.

9, Många husdjur
Alla i TH har husdjur. Hemma hos Bill och Tom glädjer sig en Dobermann-Labrador-korsning som heter Scotti (från ett djurhem) varje gång de kommer hem. Och katten Kashmir som de också har tagit hand om. Gustav har den svarta katten Richard och blandrashunden Bruno, Georg har en hund, Garon, och en svart katt, Moritz.

10, Dåligt samvete
När Bill är irriterad, låter han det ibland gå ut över människor han egentligen gillar, och som inte har gjort något. Detta kan ge Bill dåligt samvete, eftersom han vet att han har gjort orätt mot dem.

11, Positiva egenskaper
Det Bill gillar hos sig själv, är att han är väldigt spontan. Tom tycker att han är ambitiös och målmedveten. Gustav tycker det är bra att han är anspråkslös, och Georg att han är bra på att lyssna.

12, Negativa egenskaper
Bill är ibland för egoistisk, Tom tycker att han inte har något tålamod, Gustav önskar att han vore öppnare och mindre tillbakadragen, och Georg retar sig på att han ständigt kommer för sent.

13, Lögnare
Alla killarna säger att de är bra lögnare. "Bill och jag är mästare på att ljuga", berättar Tom. "I grund och botten tycker jag inte att det är bra att ljuga, men om det behövs, gör jag det bra, även när det gäller mimiken."

14, Orangea tapeter
Bill har orangefärgade tapeter hemma. Hans skrivbord var tidigare en dörr, hans rum är på det hela taget ganska litet. I Toms rum står ett stort skåp och en divan med bäddbar madrass.

15, Högsta fart
Tokio Hotel har överträffat sig själva. De hade just mottagit en guldskiva för sitt album "Schrei", när de fick meddelandet: Albumet har sålt över 200.000 exemplar, och har därmed även nått platina.

16, Posters på väggarna
Ingen av bandmedlemmarna har posters på väggarna. Bill hade tidigare en liten bild på Nena på väggen.

17, Drömtjej: långt hår
När det gäller frisyrer är alla fyra killarna eniga: De gillar tjejer med långt rakt hår.

18, Kläder: feminina
Naturligtvis kan tjejer även vara snygga i polotröja, men killarna föredrar korta kjolar och höga klackar. Och även att de visar ryggen. Killarna gillar att se bara ryggar lite då och då.

19. Två killar - en tjej
Tom och Bill förälskar sig ofta i samma tjej och har till och med kysst samma tjej en gång. Bill hade sin första kyss med henne som 10-åring, och han tyckte det var hemskt. Även Tom hade sin första kyss med henne.

20, Hus och hem
Bill ville förut bo i 50-talsstil. För Tom är det framförallt viktigt att bo mitt i staden, med mycket liv och rörelse. Gustav och Georg däremot, gillar naturen.

Making of Spring nicht

  

  

  

 

  

 

  

 

Nytt meddelande från Cherrytree RecordsSnart kommer alltså nyheter om den nya skivan.

Ni har väll inte glömt att...

Hejsan! Ni har väll inte glömt att ni kan skicka mail till oss? Skicka mer än gärna mail när ni t.ex. har frågor - dem försöker vi alltid svara på. Eller kanske teckningar ni har ritat som vi kan lägga upp här på bloggen.. Har ni kanske tips till oss? Eller kanske något annat? Skicka då mail till oss på tokiohotelismusic@live.se! Vi försöker titta till vår mail så ofta vi bara kan!

Tack för att ni läser och följer vår blogg,
You ROCK!! /THIM

Scream photoshoot 2007 [HQ]

THs hemliga drömmar och önskningar - Bravo 2005

Tokio Hotel

Deras hemliga önskningar och drömmar


Psssst! Bravo vet saker om Tokio Hotel! Bill, Tom, Gustav och Georg har berättat för oss vad de verkligen önskar sig...


Bill (16), Tom (16), Gustav (17) och Georg (18) sitter avslappnat på den röda soffan i Planet Roc Recording Studio i Berlin. Deras ansikten strålar. Och det är inte konstigt: "Durch den Monsun" är en jättehit och nu håller de äntligen sin första skiva "Schrei" i handen. "Vår största dröm har blivit sann", säger Bill med ett stort leende. Vad Bravo vill veta av honom och de andra killarna är: Vad drömmer man om när ens högsta önskan redan har slagit in?


BRAVO: Vad är er andra största önskan?

Gustav: Vi har alla densamma: en konsert i Tokyo.

Bill: Ja, det är en så häftig stad.

Tom: Att spela live där vore helt Hammer (fantastiskt).


BRAVO: På tal om Hammer, Tom, en sån skulle du gärna också vilja ha som bil, eller?

Tom: Ja precis, en Hummer (uttalas Hammer) skulle jag gärna vilja ha i mitt garage.

Gustav: Och jag en Ford G40.

Bill: Jag bryr mig inte om bilar. Jag vill helt enkelt vara framgångsrik på att göra musik och genom BRAVO-aktionen hitta min stora kärlek.

Georg: Och jag skulle gärna ha en öde ö med ett palmhus.


BRAVO: Vad önskade ni er när ni var små?

Georg: Jag ville bli kung (skrattar). Det har ju nästan slagit in.

Bill: Jag ville få vara i BRAVO som sångare...

Tom: Jag ville bli cowboy. Jag klädde alltid ut mig som det på karnevalerna.

Bill: Oh, ja, jag ville alltid vara häxa. Jag är ju också väldigt skrockfull.

Tom: Du är också en liten häxa!

Bill: I så fall en häxmästare!

Gustav: Vad ni hittar på! Jag ville alltid få stå på scen med Phil Collins.


BRAVO: Vad skulle ni ändra på hos er själva, om ni kunde önska det?

Georg: Mina utstående öron. Och jag skulle gärna vara punktligare.

Tom: Och jag skulle gärna ha mer tålamod. Jag blir rätt snabbt irriterad.

Bill: Jag är väldigt egoistisk. Det skulle vara bättre om jag inte alltid tänkte först och främst på mig själv.

Gustav: Jag blir ganska snabbt arg. Det vore bra om jag kunde bli lite mer avslappnad.


BRAVO: Vad önskar ni hos de andra?

Georg: Gustav skulle inte boxas när vi retas med honom.

Gustav: Och Bill skulle inte vara en sån liten diva jämt. Tom skulle också sluta med sitt machosätt.

Tom: Haha. Jag önskar att Georg skulle lära sig köra bil ordentligt.


BRAVO: Vad önskar ni er för er karriär?

Bill: Att fylla en arena - helst nya Allianz Arena i München.


BRAVO: Vad är ni rädda för?

Gustav: Att få riktigt på käften. Jag är verkligen skraj för att få stryk av en 13-deklassare.

Tom: Jag är rädd för att jag någon gång skulle bli riktigt osams med Bill. Det skulle vara det värsta för mig.

Georg: Jag har en märkvärdig rädsla för att jag skulle förlora en hand i en olycka, så att jag aldrig mer skulle kunna hålla på med musik.

Bill: Jag är rädd för djur och natur. Skalbaggar, spindlar iiihh!


BRAVO: Drömmer ni om fler framgångar?

Georg: Först måste vi få leva ut vår dröm i lugn och ro. Den har ju precis börjat.Tack till Kaa @THF som hittade scansen!
Översatt till svenska av oss på THIM.

Dortmund 2008-06-13Durch den Monsun - Dortmund 2009-06-13

I dag är det exakt ett år sedan Dortmund, som är den bästa konsert jag någonsin har varit på. Denna videon är från den konserten. Visst syns det på killarna att de var glada att vara hemma!

Flickvän sökes! - Bravo 2005

GEORG
Först tittar jag på hennes rumpa!

BRAVO: Har du verkligen inte haft ett längre förhållande?
Georg: Nej, har aldrig klarat det längre än en månad. På något sätt har jag ingen tur med tjejer. Jag får ständigt korgen...

BRAVO: Varför är det så?
Georg: Inte en aning. Kanske för att jag är så blyg. När jag är förälskad blir jag som förlamad!

BRAVO: Vad för tjej ska skriva till dig?
Georg: Jag måste förstå mig på henne, som med en kompis. Utseendemässigt ska hon se ut som Kelly Clarkson - jag tycker hon är fantastisk.

BRAVO: Vad för kort ska dina fans skicka?
Georg: Kanske något taget bakifrån (skrattar). Jag tittar nämligen först på rumpan på tjejer!

TOM
Min flickvän måste absolut vara trogen!

BRAVO: Du är väl den mest erfarne här när det gäller tjejer...
Tom: Ja, jag har redan haft flera fasta flickvänner, en var jag ihop med i två år. Det var dock inte så kul.

BRAVO: Varför inte?
Tom: Eftersom hon var otrogen mot mig. Därför måste min nästa flickvän vara absolut trogen!

BRAVO: Hur ska hon se ut?
Tom: Helst ska hon se ut som Olsentvillingarna. Allt är fint på dem: ögon, näsa, hår.

BRAVO: Och klädmässigt?
Tom: Jag gillar när tjejer har höga klackar och korta kjolar.

BRAVO: Och vad gillar du inte på en tjej?
Tom: Om hon är längre än mig (han är 1,75 m, red. Anm.).

BILL
Hon måste vara rolig och spontan!

BRAVO: Vad är viktigt hos din nästa flickvän?
Bill: Att hon har förståelse får att musiken alltid kommer i första hand för mig. Min senaste tjej lämnade mig för att jag hade så lite tid för henne!

BRAVO: Hur ska din flickvän vara?
Bill: I alla fall spontan och rolig! För övrigt gillar Tom och jag alltid samma tjejer. Men vi bråkar aldrig om dem. Vi låter henne välja.

BRAVO: Vad avtänder dig?
Bill: Bomullstrosor, håriga ben och avbitna naglar. Tidigare gjorde jag också det, och slutade först när jag började måla naglarna.

GUSTAV
Jag gillar toppar som visar magen!

BRAVO: Varför är du egentligen singel?
Gustav: Jag hade en flickvän, men för två månader sedan gjorde vi slut. Nu är jag mogen för ett nytt...

BRAVO: Hur ska hon vara?
Gustav: Hon ska helt enkelt vara snäll och trevlig. Hårfärgen spelar ingen roll. Men på sommaren ska hon i alla fall ha top som visar magen!

BRAVO: Vad tittar du på först hos tjejer?
Gustav: På ansiktet och ögonen. Jag älskar ögon!

BRAVO: Har det blivit lättare för dig att lära känna tjejer?
Gustav: På våra konserter finns det många väldigt söta tjejer. Men jag har inte riktigt lärt känna någon.


Dagens bilder

Georg och Christopher Häring exprimenterar.Schulz

I Tyskland är det tydligen så att om någon rapar, så ska alla snabbt räcka upp handen och säga schulz, annars får man ett slag på pannan. Detta verkar vara något som killarna har tagit fasta på. :-)

Bill & Tom 2006

           

Intervju med TH - SCOOLZ, 2005-08-21

Ni har kommit från ingenstans och blivit rockstjärnor. Hur känns det?
Bill: "Just nu är allt fortfarande ganska nytt. Vi känner oss helt uppspelta. Allt går så otroligt fort. Vi hänger inte riktigt med. Man känner sig inte som en stjärna. Vi är samma som vi var förut. Det kommer bara fler människor till våra konserter."

Er vardag måste dock ha förändrats en hel del.
Tom: "Vi försöker så långt det är möjligt att gå i skolan. Efter skolan gör vi en del promotion och är iväg med bandet. Visst, det är något annorlunda, men det är kul."

Kan ni skilja på jobb och fritid, eller frågar de om autografer även på skolan?
Gustav: "Ja, det har hänt att de har frågat efter autografer i skolan, men för mig är det inte så ofta som för de andra."
Bill: "Det är sällan att elever på skolan frågar. Det är främst elever från andra skolor. Från och till står det fans och väntar på oss utanför skolan..."

Vad säger lärarna om er framgång?
Georg: "Många lärare, som förut inte var så trevliga mot oss, kommer nu och säger: Hej, har du en autograf till mig? Det är lustigt."

Vad är det märkligaste ett fan har bett er om?
Tom: "Det märkligaste var en tjej som absolut ville vara med och spela in nästa skiva med oss. Hon skrev ett brev till oss om att det var hennes dröm, och att det vore elakt av oss om vi inte ville göra detta för henne. När sånt händer är det verkligen inte kul."

Ni medverkar numera ofta i tv-program, och lär känna andra band och artister. Vilka har ni träffat hittills?
Bill: "Det är ganska intressant att titta på andra band, och få prata med dem. Men annars är det alltid väldigt stressigt vid festivaler och evenemang. Alla har fullt upp med intervjuer och fotograferingar, och vi har inte tid att roa oss. Men hej säger man i alla fall."
Georg: "The Rasmus, har vi sett och de var i alla fall väldigt trevliga. Men vi kan inte så bra engelska, och det var lite svårt att göra sig förstådd."

Hur har framgången förändrat ert kärleksliv?
Bill: "Det kommer många kärleksbrev, men vi har för lite tid för att ha fasta flickvänner. Vi har musiken och skolan och det blir ingen tid över. Detta är ibland inte så lätt."

Vad sägs om kortare förhållanden?
Gustav: "För mig personligen är det ingenting."
Tom: "Alltså, det är en ganska liten fråga, men det vinns ju vissa erbjudanden (skratt). Men inte heller för korta förhållanden finns tid."
Georg: "Det måste man stå emot!"
Tom: "Just det. Ibland måste man helt enkelt prioritera."
Bill: "Vi är mycket olika. Jag, till exempel, är mer typen för att ha fasta förhållanden. Jag binder mig mer."
Gustav: "Jag måste först lära känna henne. Det räcker inte att bara ha sett henne."
Georg: "Så krasst är det väl inte!"
Tom: "Vi pratar också med tjejerna... (skrattar)"
Gustav: "Ja, två meningar..."

Bill, med din makeup ser du ganska androgyn ut. Händer det att killar stöter på dig?
Bill: "Ganska sällan, men det händer. Jag har absolut inga problem med det. Jag hade en kompis som var bög, och det är inget jag bryr mig om. Alla gör som de vill."

Skulle kanske en kille ha en chans på dig?
Bill: "Nej. Jag är helt öppen, och för mig spelar det ingen roll vad andra gör, bara de är glada. Men för mig personligen kommer det inte i fråga."

Vad för låtar är med på ert album "Schrei"?
Bill: "Det är tolv låtar på plattan - mycket blandat. Först och främst är naturligtvis vår singel med, Durch den Monsun, och även nästa singel, som kommer ut nu, och som är lite hårdare. Den heter "Schrei", precis som albumet. Vi har också lugna låtar, ballader, men också hårdare saker. I varje fall kan man förvänta sig omväxling."

Vilken är din favoritlåt?
Gustav: "Personligen har jag ingen favoritlåt. Jag är alltid glad när jag kan spela hela albumet på konserter."

Har ni planer på att uppträda live?
Bill: "Vi har redan uppträtt live flera gånger, vilket vi otroligt gärna gör. Vi har redan upplevt en hel del: Vi har spelat för tio personer, men också för flera tusen. Vi är alltid glada när vi får uppträda, speciellt live. Det finns inga konkreta planer, men säkert kommer vi att ge oss ut på turné. "

Skulle ni vilja bli kända utanför Tyskland?
Tom: "Vi är ganska kända i Österrike - där blev vi också etta, vilket var fantastiskt. Vi har varit där med bandet en gång. Det var en cool grej. Klart att vi vill bli framgångsrika även i utlandet. Det skulle vara riktigt häftigt."
Bill: "Vi är öppna för allt, men ingenting är definitivt planerat."

Varför vill ni så gärna spela live?
Bill: "Jag tycker att det är mycket viktigt för ett band att man också kan spela live. Vi vill visa att vi kan göra det. Vi är ett fullbordat band: Vi har funnits i fem år. Vi har massor av erfarenhet av att spela live, och vill visa det för folk."

Källa
Översatt till svenska av oss på THIM

Meddelande på tyska fanclubens portal

Detta meddelande står på den tyska fanclubens portal. Anledningen är den senaste tidens alla stalkerbilder.

Bandets privatliv
Stalkerserna har fortfarande ännu inte lugnat sig, och nu har det dykt upp fotografier på killarnas hus på nätet. Såväl Bill och Tom som Georg och Gustav har ett liv utanför Tokio Hotel, och det måste man respektera, och inte belägra huset eller ta sig in i trädgården, än mindre ta bilder och publicera dem. Det har verkligen ingenting att göra med att "vara ett fan"! Vi ber er återigen om att respektera killarnas privatliv! Vi fördömer sådana handlingar och vill framhålla följande: Ju mindre killarna trakasseras av dessa människor, desto bättre kan de koncentrera sig på det som gör att vi alla är här: musiken.

Dagens bilderWir schliessen uns ein - official video


Tokio Hotel - Wir Schließen Uns Ein

Chantelle Paige pratar om Tom - Bravo online

Exclusive interview, Chantelle about TH-Tom!

The Flipsyde singer Chantelle told us about her meeting with Tom Kaulitz. Is Tom her type? what did they talk about? You will get the answers here. The image tells us already: Chantelle Paige , singer of the band Flipsyde and Tokio Hotel guitarplayer Tom Kaulitz had a lot of fun when they bumped into eachother in a bar in Los Angeles.
And how did that meeting go? What did the two of them talk about? Is Tom Chantelles type? in an exclusive interview she told us.

Did you know Tom already before this meeting, or had you heard about him and Tokio Hotel already?
C: I had never met Tom before, it was a pleasant surprise. I had heard of Tokio Hotel before and I knew their songs. They are extremely talented boys.

How was your first impression of Tom at the Hotelbar?
C: He is very big and impressive. I totally like his style, it is very unique, not to mention his adorable accent.

What did you talk about?
C: We talked a lot about music, and I told him about my band, Flipsyde and about our album that is coming out (state of survival). He said he had seen the video to our single: when it was good and that he liked it, which was really very sweet. Then he asked me which german words I knew (Flipsyde had toured 6 weeks with Sarah Connor) and after I told him a few of the german words I knew and messed them up, he corrected them and taught me a few new ones. And a lot more, we talked for a long time. he is so sweet and entertaining.

Did you exchange numbers and do you plan on seeing eachother again?
C: ;-)

Is Tom your type? and what is so special about him compared to other boys?
C; I dont really have a type,that attracts me optically. It has more to do with character. Eventhough Tom looks really good, his personality confinced me of him. He is very curious and attentive. It was a lot of fun talking to him. And what makes him so special : he is extremely talented and motivated. It is hard to keep my attention, but somehow he keeps it. And we all know it is hard to keep Toms attention, but... ;-)  I dont really have to tell you that I am happy that we met?

photo:universal music.

Källa
Tack till Pat @THA för översättning till engelska!

Tom och Bill - ovan molnenMaking of Der letzte Tag

Rösta om bästa band på The Dome 50

Här kan man rösta om bästa band på The Dome 50. Man kan rösta en gång om dagen.

Kaos vid första kyssen - Bravo nr 7, 2007

Kaos under den första kyssen!
Hur står det till med killarna i Tokio Hotel? Och hur står det till med kärleken? Vilka flirtknep har de? I YEAH! avslöjar Bill, Tom, Gustav och Georg alla sina kärlekshemligheter...


Jippi! TH är tillbaka i Tyskland! Den nya singeln "An deiner Seite (ich bin da)" finns ute i affärerna - och den 4:e november spelar de äntligen en konsert igen för de inhemska fansen i Essen. Och ännu en god nyhet: Killarna är fortfarande singlar! Men vem har egentligen chans på killarna?
I YEAH! berättar de alla sina kärlekshemligheter.

YEAH!: Ni har många kvinnliga fans! Vad har ni för flirtknep?
TOM: När jag ser en snygg tjej försöker jag få ögonkontakt med henne. Bara så att hon märker att jag är intresserad av henne. Sen väntar jag på att hon ska ta första steget. Om hon inte vågar, så pratar jag med henne. Jag kommer alltid på något!
GEORG: Jag är ganska blyg och vill hellre att tjejen tar första steget.
GUSTAV: När man ser en tjej till exempel på busshållsplatsen kan man helt enkelt hälsa. Eller fråga "Hur är läget? Hur har du haft det i dag?" För mig har det ännu inte klickat ännu, men jag tror fortfarande på det. (Skrattar).
BILL: Jag har egentligen inget speciellt knep. Men jag skulle inte vissla eller så. Hellre ge henne en drink.

YEAH!: Har ni några raggningsrepliker på lager?
GUSTAV: Jag tycker inte om raggningsrepliker alls! Som "Din pappa är en tjuv. Han har stulit himmelens stjärnor och gjort dina ögon", är bara så dåligt!
BILL: Tjejer gillar inte sånt. Det är bättre att säga något från hjärtat!

YEAH!: Har ni varit med om något pinsamt när ni flirtat?
GUSTAV: Jag skrev ett brev till en tjej - med mitt telefonnummer i - och la det i hennes brevlåda. På eftermiddagen ringde min telefon, och det var hennes pojkvän...

YEAH!: Hur många flickvänner har ni haft?
BILL: Jag har haft ett längre förhållande, som varade i ett och ett halvt år. Och flera som varade i över ett par veckor...
GUSTAV: Jag har bara haft två flickvänner. Men med båda var jag bara tillsammans med ett kort tag.
TOM: Jag har redan haft flera flickvänner. De flesta varade i två till tre månader. Och jag hade ett tvåårigt förhållande...

YEAH!: Varför tog det slut?
BILL: Tjejen var otrogen!
GEORG: Och jag kom på det. Jag pratade med henne och sa det sedan till honom. Han blev riktigt förvånad!
TOM: Ja och då gjorde jag slut direkt. Otrohet tycker jag är riktigt dumt. Jag tycker att det var jättedumt att hon inte hade gjorde slut, innan hon var med andra. Hon skulle hellre ringt och sagt "Du, hör på, det finns en annan...!"
BILL: Men jag tycker att det är väldigt svårt att göra slut...

YEAH!: Hur gjorde du det med dina flickvänner?
BILL: Vi bestämde oss båda för det. Vi ville inte mer. Jag hade redan börjat göra mycket musik och hade ingen tid för min flickvän. Musiken kommer alltid först och det är ofta svårt för en tjej...

YEAH!: Så nu är ni alla singlar?
GEORG: Precis!

YEAH!: När fick ni eran första kyss?
BILL: Tom och jag var nio år- det var med samma tjej, på samma dag. Först Tom och sen jag. Komiskt nog var det i ett tält. Vi är riktigt stadsbor och tycker att naturen är äcklig. Vi sitter hellre framför TV:n hela dagen, och att tälta tycker vi egentligen är förfärligt! Och sen hände något sånt här. Det var totalt kaos...

YEAH!: Hur var kyssen då?
TOM: Vi tyckte båds att den var hemsk! Vi träffade henne aldrig igen.
GUSTAV: Jag fick min första kyss för två år sedan. Det var med min första flickvän, och den var härlig!

GEORG: Jag prövade på att kyssas redan i Kindergarten. Vid den första riktiga tungkyssen var jag tio år.

YEAH!: Och första gången?
BILL: Det säger jag inte...
TOM: Jag har redan gjort det. Jag var 13 år då och det var hemskt! Jag hade förväntat mig mer. Det var långtråkigt och konstigt. Men jag är inte heller den romantiska typen...

YEAH!: Hur ska en tjej vara, för att falla er i smaken?
GUSTAV: Hårfärgen spelar ingen roll för mig, men jag gillar när tjejer bär toppar som visar magen.
TOM: Jag med! Och skor med hög klack och korta kjolar. Och när bh:n sticker fram i urringningen!
BILL: Jag tycker om när bikinin lyser igenom tröjan. Tom och jag gillar alltid samma tjejer. Vi har ofta varit förälskade i samma tjej! Men vi blir inte osams: Vi låter tjejerna välja, och förloraren måste acceptera detta.

YEAH!: Vad gillar ni inte hos tjejer?
TOM: När de är för långa. Vi gillar egentligen alla tjejer, som är mindre än oss!
BILL: Vad jag överhuvudtaget inte gillar är riktiga mormorstrosor i bomull! (Skrattar).

YEAH!: Vad tittar ni först på hos tjejer?
BILL: På händerna! Det finns inget värre än när tjejer biter på naglarna! Jag har själv bitit på naglarna under en längre tid. Men jag har slutat
med det nu, eftersom jag numera målar dom.

GEORG: Jag tittar först på baksidan, sen på ansiktet och sen på brösten. (Skrattar).
TOM: Jag älskar vackra ögon!


Tre söta animationer på Bill (av Mary)

http://i42.tinypic.com/1zzz41.jpg

http://i39.tinypic.com/167jgit.jpg

http://i43.tinypic.com/mjy4io.jpg

RTL - de 10 största tonårsskandalerna, 2009-06-05

I fredag sände RTL ett program om de tio största tonårsskandalerna. På tionde plats kom Tom och stalkerincidenten. Reportaget var riktigt bra, med vassa pikar till Perrine. Det märktes att RTL står på Toms sida.
 


...a huge scandal for:
- Tokio Hotel!
Exactly. Crime scene: fuel station. Crime: Bodily harm against this girl.
-Tom was that, I think, who hit that one girl in the face

However could it come to this? He only wanted to be a rock star, be famous, scandalously trash some high class homes, and above all: make out with the hottest models.
Sadly enough, reality is often somewhat different.
Instead of scantily clad models, you're followed by mummed "wobbles".

-They had this really strange name...
-Something with "Afghanes anonymous" or so?
-Veiled, and so?
-Hooded Afghanes, they apparently call themselves...
-Which sounds like drugs at first, but apparently it are some girls who follow them around hooded.

And that's why they call themselves "les Afghanes on tour". They are four girls from France who apparently have lots of time, and little inhibitions.

-Apparently they have nothing else to do but to follow them around all day long
-In that case, I would also get scared... if they stalked me
- It seems that the girls in fact followed them alread for a really long time, wrote threatening letters, ...

Indeed, friendly fan letters do look different... And the announced "nightmare" became reality: First for Bill and Tom's mother, who was threatened by the stalkers. After that incident, the successful sons cancelled several appointments, allegedly, because they were concerned for their family. And that although the boys are used to quite a lot regarding fan-love:

Tom: Our fans are pretty special, one has to say. They're always turning out... To go out normally, that has become really difficult. When we do that, always in disguise: I hide my hair under a hood, and... of course, I won't tell everything now, or else people will recognize me anyway *laughs*.

But the nearly perfect disguise was useless, for the stalkers, who are specialists regarding disguises, recognized him. On April 15, they followed him. Once again. Up to this fuel station. Perrine D., once again, wanted an autograph. Nr 3000, approximately... Tom wasn't in the mood this time. On that, Perrine D. snubbed a cigarette on his innocent car.

-And apparently then he said: Ok, that's it!
-Ok, that's it... and apparently he *bam* did an imitation of the "first eye of Hannover"[??]

P: He have beat me fist, once in the face, and then I fell to floor...

-[inaudible]

Tom: In a way, we are examples...

-I guess he regrets it now, but I think when, like, your life and that of your family is threatened... then everybody would snap at some point.
-although [inaudible]
-I think I, too, would get really aggressive if people would follow me for months
-I can understand that you snap at some point
-Considering the circumstances, as far as I heard it: I'm absolutely on Tom's side.

Naturally, she is not. Not after the "serious injuries" she sustained... Allegedly, she couldn't even walk properly any more afterwards... so, what we see here is obviously - a miracle...

P: I didn't hear any more, and it's always "zzzzz" in my ear...

Mhm. And apparently also "zzzz" in her head... for after the claim for bodily harm, she instructs her lawyer to do the following:

-As such, we have prepared a request according to the law for protection against violence, demanding that Tom may not approach my client Perrine any more.

Will Tom be able to do this? To resist this... temptation? Maybe he'll be able to find someone to help him overcome this "loss"... And that he now has a law suit, i.e. a real scandal, on him - well, that nearly makes him a proper rock star.

-Ok, nearly... when a real rock star leaves a French girl behind with zzz in her ears and a fat tummy - then because she's pregnant!
Now, on to spot Nr 9...

Tack till Artax @ THA för översättningen!

Rette mich

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Märklig kommentar

På portalen på den tyska fancluben står just nu följande meddelande:

"In einem Interview verriet Bill, dass es von dem 3. Album wahrscheinlich auch wieder eine englische Version geben wird. Das steht allerdings noch nicht fest."

Om jag har tolkat det hela rätt så säger de "I en intervju avslöjade Bill, att det tredje albumet troligtvis också skulle ges ut i en engelsk version. Detta är dock inte helt bestämt."

Detta meddelandet känns väldigt märkligt. Det har sagt i flera intervjuer att albumet ska släppas på tyska och engelska samtidigt. Det låter som att det inte skulle bli ett engelskt album alls, och det verkar ju inte alls likt dem.

Har jag missuppfattat något? Har jag översatt meddelandet fel?

Källa

Ytterligare ett tack från TH för Cometen.


Hej alla,
Stort tack till er alla för ert otroliga röstningsstöd! Vi är väldigt stolta över att vi fick ytterligare en Comet även i år. "Bester Onlinestar" är ett värdefullt pris, och vi hoppas att vi snart kan tacka er med vårt nya album.
Vi ses!!!

Källa

Gusti <3

Wir sterben niemals aus

Var med i THs stora mosaik-tävling!

Om du vill vara med i mosaiktävlingen, så ta en foto när du har på dig deras FAA-tröja. Reglerna är följande:

- Du ska ha på dig THs Fashion Against Aids-tröja.
- Endast en bild per person.
- Bilden ska vara i JPEG-format och får inte vara större än 1 MB.

Länk till tävlingen.

Tävlingen pågår till den 9e juni.

Priser:
- Presentkort på 100 Euro på H&M (för oss blir det motsvarande summa i kronor)
- Ett klistermärke på Bill i naturlig storlek
- En signerad FAA-tröja

Nu talar Chantelle Paige ut - BILD 2009-06-04

Hur började detta mellan Tokio Hotel gitarristen Tom Kaulitz (19) och den vackra amerikanska sångerskan Chantelle (21)från hip-hop bandet "Flipsyde"?
De två tillbringade natten i en hotellbar i Los Angeles där de för varje drink kom varandra närmare, utbyte ömhetsbetygelser. Nu berättar Chantelle om hur hon träffade Tom, och vad hon tycker om honom.

"Jag satt med några vänner i hotellbaren, när Tom plötsligt kom dit. Strax satt vi bredvid varandra och började omedelbart prata med varandra. Resten av kvällen satt vi i ett hörn för oss själva. "

Vad tycker du om Tom?
Chantelle: "Jag tycker Tom är söt, egentligen är han min drömkille. Men mina vänner har varnat mig för honom."

Vad varnade de för?
Chantelle: "När det gäller flickor har Tom ett ganska dåligt rykte. Jag har fått höra att Tom släpar hem nya tjejer varje helg. Jag kan inte tänka mig att en kille som Tom från en dag till en annan blir monogam. Men om Tom inte var en sådan Casanova skulle jag verkligen kunna bli kär i honom. "

Du skulle kanske kunna få honom att ändra sitt beteende?
Chantelle: "Många flickor, däribland jag, har den romantiska förhoppningen att en kille som har en ny tjej varje dag skall kunna ändra sig över en nat. Men det är mestadels bara ett önsketänkande. Men jag hade ändå väldigt roligt med Tom i hotellbaren."

Och vad som hände då ni lämnat hotellbaren?
Chantelle (rodnar): "Vi har kramades och tog farväl, Men på grund av hans rykte kommer nog ingen att tro mig."

Källa
Tack till Kaa för översättning till svenska!

Kommentar: Detta verkar lite oproffsigt av Chantelle. Tror hon verkligen på ryktet om att Tom skulle vara en sån kvinnojägare? Kul i alla fall att de verkade ha trevligt.

Making of Durch den Monsun

  

  

  

 

 

 

 

 

Toms heta flirt i LATokio Hotel är just nu i LA och spelar in sitt nya album. Och gitarristen Tom (19) tar tillfället i akt!

I en bar förför han den unga sångarskan Chantelle Paige (21 "Flipsyde")! Djupa blickar - en drink! Handen på knät - ännu en drink! Från hotellet - ännu en drink?

Och vad säger Tokio Hotel-managern och producenten David Jost om detta? Jost till BILD: "Under dagarna, här i LA, är Tom upptagen med att spela in gitarrpartierna för det nya albumet. Vad han gör på nätterna, vet jag inte."


Källa

Kommentar: Flipsyde är också knutna till Cherrytree Records, och Chantelle har en officiell pojkvän. Kul ändå att se Tom glad igen. Han har ju haft en jobbig vår.

Meddelande från Tom och Bill

Detta stod på hemsidan nu:Meddelande från Bill & Tom

Bill och Tom hörde av sig från studion till Tokio Hotels nya hemsida med en gång. "Hej alla, just nu spelar vi in de sista låtarna i studion, och vi ser verkligen fram emot att få vara med er igen. Fram till dess har vi en del nyheter för hemsidan som vi kommer att visa för er efter hand!"
Även om bandet fortfarande koncentrerar sig på det nya albumet, kommer vi i Webteamet förkorta väntetiden för er lite :) Stay tuned!

Nya hemsidan klar!

Äntligen är THs nya hemsida klar. Ny fräsch design, och man kan se alla THTV-avsnitt och musikvideos under VIDEO-sektionen.

HÄR är länken.

Georgeous <3Ready, set, go spelades på MTV movie awards

På MTV movie awards som var igår spelades "Ready, set, go" ett par sekunder när de visade en snutt med Robert Pattinson, som var nominerad för Beakthrough performance male. Robert vann för övrigt.
 

Ready, set, go med på nya versionen av LIPS

I oktober 2009 släpps den nya versionen av sångspelet LIPS. Den har titeln "Number One Hits", och kommer att finnas tillgänglig för XBOX 360. Utöver megahits som "Disturbia" (Rihanna), "Viva la vida" (Coldplay) och "Apologize" (Timbaland featuring OneRepublic) hittar man också "Ready, set, go" med Tokio Hotel på listan med Number one-hits som man kan sjunga med på.

Källa