Bravo 2009-04-28

Exklusivt för BRAVO! Tom talar om tjejgänget som förföljer dem: "Det är inte roligt längre!"
Detta är inte roligt längre!

Tokio Hotel lever i skräck för sina familjer.
Tom och Bill berättar exklusivt för BRAVO om stalkergänget som förföljer dem!
Tokio Hotel i klorna på ett förklätt och maskerat stalkergäng!

Sen ett halvår förföljs Bill [19], Tom [19], Gustav [21] och George [22], och deras familjer och vänner av den franska gruppen "afghaner på turné". De förolämpas, hotas och till och med attackeras! Det gick så långt att Tom förlorade kontrollen på en bensinstation i Hamburg förra veckan, och slog den 21-årige gängmedlemmen Perrine D. i ansiktet. Nu talar Tokio Hotel-tvillingarna Bill och Tom för första gången om anklagelserna: "Vi har själva nästan vant oss, vid att det alltid är stalkers", säger Bill till BRAVO.
"Men om vår familj angrips, har gränsen nåtts. Då är det inte roligt längre!"
Vad hände? I början av april, attackerades Kaulitz-tvillingarnas mamma av "afghaner på turné" i Hamburg.
För att samla bevis mot förföljarna, fotograferade Bill och Toms mamma tjejgänget med sin mobiltelefon. Flickorna tog tag i henne och slog mobiltelefonen ur hennes hand. Mamman gjorde en polisanmälan. Detta var inget engångshändelse! Också fans har blivit attackerade av de franska flickorna: "Det har vi också hört", säger Bill. "Det är naturligtvis inte okej. Ingen aning vad som rör sig i huvudet på förföljarna. Detta måste på något sätt stoppas" kräver sångaren.
Många fans oroar sig nu för sina älsklingar. De fruktar att bandet är sura på alla fans: "Nej, absolut inte," klargör Tom. "Det ska inte fansen bekymra sig för. Vi skulle aldrig placera den i samma fack som stalkerserna. Vi håller inte våra fans ansvariga för några galningars handlingar. Tvärtom: Vi är så tacksamma för att våra fans stödjer oss så."
Vissa anhängare till Magdeburgerrockbandet går nu ett steg längre: de har börjat jakten på terrorgänget! På Internet slår sig många samman. "RockStarStephi" meddelar i en Youtube-video som hon gör med ett par kompisar att de planerar ett angrepp mot "afghaner på turné". "Vi vill åka till Tyskland och göra ert liv till ett helvete", säger hon. Också i andra videoklipp finns hot som "vi tar er ********" och "Låt jakten börja".
Ett krig mellan fans och förföljare? "Afghaner på turné har barrikaderat sig i Hamburg", säger en insider. Detta lugnar dock inte Bill och Tom. Det skulle egentligen vara med sin producent David Jost [36] i Los Angeles för att spela in ytterligare sång- och gitarrdelar för sitt tredje album. Av rädsla för att förföljarna återigen skulle komma nära deras mamma avbokades resan.
Först när polisen kan bekräfta skriftligen att "afghaner på turné" inte kommer att komma i närheten av bandmedlemmarnas familjer kan Tokio Hotel flyga till USA och arbeta med CDn. David Jost: "Advokaten för tre av "afghaner-medlemmarna" har varit i kontakt med Bill och Toms advokat. Han försökte lämna ett medlarbud. Bill och Toms företrädare var villig att enas under förutsättning att gängmedlemmarna kan bekräfta att de inte kommer att komma i närheten av deras familjer. "Nu har vi fått meddelandet att "afghaner på turné" mosade sin advokats förslag", säger David Jost. "Enligt min information företräder advokaten bara en stalker".
Ett slut på terrorn verkar ännu inte vara i sikte ...


Tack till kringel @ TH.de som tog sig tiden att skriva av detta!

Översatt till svenska av oss på THIM.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0