Tom och Georg

Dagens citat

"Du har möjligheten att göra allt du önskar, så länge du fokuserar på målet och arbetar hårt för att nå det".

Georg i en RTL-intervju, 2005-07-17

Bild.de 2009-04-29

Bråket mellan Tokio Hotel och de extrema fansen blir allt mer bisarrt!
Fransyskan Noemai (20) från tjejgänget "Les Afghanes on Tour" hävdar att mamman till tvillingarna Bill (19) och Tom Kaulitz (19) angripit dem med en PET-Colaflaska.
Nu kämpar Tysklands mest framgångsrika rockband mot anklagelserna.
"De här stalkerserna är verkligen fräcka som vågar påstå att de inte angripit mamman, utan tvärtom." Säger Tokio Hotel producenten och managern David Jost upprört, "Det blir allt riskablare här!"
Sedan ett halvår har de franska flickorna trakasserat Tokio Hotel, de har hotat dem, väntat utan för deras hem och jagat dem på motorvägen.
David Jost: "Jag hoppas att dessa stalkers inte planerar nya angrepp. Vi är inte längre ute efter enskilda medlemmar utan hela stalkergänget, vi vidtar rättsliga åtgärder för att de inte skall kunna komma nära bandet och framför allt deras familjer mer."

Källa
Tack till Kaa @ THF för översättningen!

Bravo 2009-04-28

Exklusivt för BRAVO! Tom talar om tjejgänget som förföljer dem: "Det är inte roligt längre!"
Detta är inte roligt längre!

Tokio Hotel lever i skräck för sina familjer.
Tom och Bill berättar exklusivt för BRAVO om stalkergänget som förföljer dem!
Tokio Hotel i klorna på ett förklätt och maskerat stalkergäng!

Sen ett halvår förföljs Bill [19], Tom [19], Gustav [21] och George [22], och deras familjer och vänner av den franska gruppen "afghaner på turné". De förolämpas, hotas och till och med attackeras! Det gick så långt att Tom förlorade kontrollen på en bensinstation i Hamburg förra veckan, och slog den 21-årige gängmedlemmen Perrine D. i ansiktet. Nu talar Tokio Hotel-tvillingarna Bill och Tom för första gången om anklagelserna: "Vi har själva nästan vant oss, vid att det alltid är stalkers", säger Bill till BRAVO.
"Men om vår familj angrips, har gränsen nåtts. Då är det inte roligt längre!"
Vad hände? I början av april, attackerades Kaulitz-tvillingarnas mamma av "afghaner på turné" i Hamburg.
För att samla bevis mot förföljarna, fotograferade Bill och Toms mamma tjejgänget med sin mobiltelefon. Flickorna tog tag i henne och slog mobiltelefonen ur hennes hand. Mamman gjorde en polisanmälan. Detta var inget engångshändelse! Också fans har blivit attackerade av de franska flickorna: "Det har vi också hört", säger Bill. "Det är naturligtvis inte okej. Ingen aning vad som rör sig i huvudet på förföljarna. Detta måste på något sätt stoppas" kräver sångaren.
Många fans oroar sig nu för sina älsklingar. De fruktar att bandet är sura på alla fans: "Nej, absolut inte," klargör Tom. "Det ska inte fansen bekymra sig för. Vi skulle aldrig placera den i samma fack som stalkerserna. Vi håller inte våra fans ansvariga för några galningars handlingar. Tvärtom: Vi är så tacksamma för att våra fans stödjer oss så."
Vissa anhängare till Magdeburgerrockbandet går nu ett steg längre: de har börjat jakten på terrorgänget! På Internet slår sig många samman. "RockStarStephi" meddelar i en Youtube-video som hon gör med ett par kompisar att de planerar ett angrepp mot "afghaner på turné". "Vi vill åka till Tyskland och göra ert liv till ett helvete", säger hon. Också i andra videoklipp finns hot som "vi tar er ********" och "Låt jakten börja".
Ett krig mellan fans och förföljare? "Afghaner på turné har barrikaderat sig i Hamburg", säger en insider. Detta lugnar dock inte Bill och Tom. Det skulle egentligen vara med sin producent David Jost [36] i Los Angeles för att spela in ytterligare sång- och gitarrdelar för sitt tredje album. Av rädsla för att förföljarna återigen skulle komma nära deras mamma avbokades resan.
Först när polisen kan bekräfta skriftligen att "afghaner på turné" inte kommer att komma i närheten av bandmedlemmarnas familjer kan Tokio Hotel flyga till USA och arbeta med CDn. David Jost: "Advokaten för tre av "afghaner-medlemmarna" har varit i kontakt med Bill och Toms advokat. Han försökte lämna ett medlarbud. Bill och Toms företrädare var villig att enas under förutsättning att gängmedlemmarna kan bekräfta att de inte kommer att komma i närheten av deras familjer. "Nu har vi fått meddelandet att "afghaner på turné" mosade sin advokats förslag", säger David Jost. "Enligt min information företräder advokaten bara en stalker".
Ett slut på terrorn verkar ännu inte vara i sikte ...


Tack till kringel @ TH.de som tog sig tiden att skriva av detta!

Översatt till svenska av oss på THIM.

Dagens citat"Kära barn, ät inte nyttig mat hemma. Ät bara hamburgare!"

MSN.se: Tokio Hotel-stalkern talar ut!

Bild
Tokio Hotel-stalkern talar ut!
Efter polisanmälan mot Tom berättar den franska kvinnan om sin kärlek till bandet

I början på månaden polisanmälde den franska kvinnan Perrine, 21, Tokio Hotel-stjärnan Tom Kaulitz, 19. Hon anklagar honom för att ha slagit henne i samband med en träff på en bensinstation då hon ska ha bett om att få ta ett foto på sin stora idol.

Tokio Hotels manager David Jost har tidigare beskrivit Perrine och hennes tre väninnor som ett gäng galningar, som förföljer bandet.

Som första tidning i världen har tyska Bild pratat med Perrine, som talar för de fyra tjejerna, som tillsammans kallar sig för Les Afghanes on tour.

Under det senaste halvåret har Perrine tillsammans med Noemia, 20, Aurore, 21 och Georgian, 25, följt Tokio Hotel överallt. Perrine har gått så långt att hon flyttat från Paris till Hamburg, där hon hittat en lägenhet i närheten av Tom och Bill Kaulitz bostad.

- Vi är inte stalkers. Vi älskar bara deras musik och deras texter, säger Perrine till Bild.

- Vi förföljer dem inte. Vi vill bara veta vad de gör och hur de har det. Det är det enda som intresserar oss. Vi skiljer oss från andra fans, eftersom vi alltid vill se Tokio Hotel. Ju fler konserter, desto lyckligare är vi.

Perrine slår också ifrån sig anklagelser om att hon och väninnorna ska ha överfallit Tom och Bill Kaulitz mamma.

- Det var hon som attackerade oss med en pet-flaska, säger hon.

The Fillmore, San Francisco (12.08.2008)

    

Download: Hit Machine (30.5.2007)Download 102 screenshots

BILD.de: Därför förföljer vi Tokio Hotel (28.04.2009)Nu talar tjejgänget
Därför förföljer vi Tokio Hotel
Vad driver dessa tjejer?

· De följer varje steg som Tom (19) och Bill Kaulitz (19) från Tokio Hotel tar.

· De maskerar sig som brottslingar.

· De kallar sig "Les afghaner på Tour" ("afghaner på turné").

· De kommer från Frankrike, och har förföljt musikerna i ett halvår.


Deras namn: Perrine (21), Georgina (25), Aurore (21) och Noemai (20). BILD-reportern frågade flickorna, som för första gången är omaskerade: Varför låter ni inte bara killarna i Tokio Hotel få vara i fred?
"Vi är inte stalkers", säger Perrine. "Vi älskar musiken, texterna. Vi har inte förföljt dem, vi vill bara veta hur de lever och bor. Det intresserar oss."
Bland de extrema fansen utbröt en tävling, om vem som oftast ser killarna i privata situationer. Videoklipp av vilda jakter, läggs ut på nätet av så kallade fans.
Perrine: "Det speciella är att vi så ofta får se Tokio Hotel. Ju oftare man ser dem desto gladare blir man."
För Perrine gick fanatismen så långt att hon flyttade från Paris till Hamburg för två år sedan, för att komma nära Bill och Tom. Hon hittade ett jobb (men hon berättar inte vad) och fick tag på en lägenhet i närheten av tvillingarna, åkte ständigt efter dem.
Den 15 april kulminerade fan-galenskapen på en bensinstation i Hamburg, när Tom tappade behärskningen och slog Perrine i ansiktet. Den unga kvinnan anmälde honom.
Strax innan, hade mamman till Bill och Tom attackerats av "afghanerna". Flickorna förnekar detta.
Noemai: "Tom's mamma har angripit oss - med en PET-flaskan." Detta ska ha utspelats utanför Bill och Toms hem i Hamburg, där "afghanerna" väntade på tvillingarna.
Vad vill fransyskorna ha? Deras advokat Burkhard Benecke (33) säger till Bild: "En ursäkt och ersättning för sveda och verk. Vi kommer att begära minst 10000 euro. "
Tokio Hotels management ville i går inte uttala sig om flickornas berättelse.
Källa. Översättning av oss på THIM, creda oss ifall ni använder.

Screenshots av 1000 Meere - making of - (by Bambi) + downloadDownload

Spiegel TV - TH stalker 26.04.2009

 

Sedan en lång tid tillbaks har tonårsstjärnorna blivit förföljda av en grupp efterhängsna tjejer, "fans" som de själva kallar sig, "Afganer på turné".
De är oftast maskerade och har ett inte speciellt kärleksfullt sätt att visa sin tillgivenhet på.
Spigel TV lyckades såra tjejerna för en pratstund.
En inblick i detta bisarra sätt att visa sin beundran.
Sandra Hardinghaus och Alexandra Ringeling berättar mer.

Förra fredagen i Hamburg.
Scener från en "få syn på" jakt.

"De var just här, de parkerade är borta. De är inte här längre, de har åkt nu, Jag är säker på att de hörde oss komma springande."

Sökandet efter en vit SUV, förmodligen körd av Tom Kaulitz, gitarristen i bandet Tokio Hotel.


Det populäraste bandet i Tyskland, som tävlar på europeiska så väl som internationella listor, och om en oändlig mängd flickhjärtan.
Ofta vill fansen bara komma nära sina idoler.

På en dvd pratar pojkarna tankfullt om all denna fan kärlek.
Tom: Det är rätt speciellt, måste jag säga.
Det spelar ingen roll vart vi går, om det är ett till ett tråkigt möte eller en gala, eller någon av våra konserter, de fins alltid där. Det är rätt svårt att gå ut på gatan och vara helt privat, när vi gör det måste vi alltid förklä oss. Jag gömmer mitt hår och har huvjackor, då syns det inte så väl att det är jag, fast de känner ändå igen mig.

Dessa fem fransyskor är riktigt radikala fans.
Deras mål: Att konstant vaka över musikerna.


P: Det som är så speciellt i Tokio Hotel världen är att fansen vill kunna se de hela tiden, ju mer du ser av dem, desstå gladare blir du.
Det är som en tävling, att se dem så mycket som möjligt, många fans räknar hur ofta de lyckats med det.

För att förfölja bandet utan att upptäckas, har de olika sätt att dölja sin identitet på, på internt kallar de sig för Afganer på turné.
I stället för fan kärlek lovar de att se till att musikernas liv blir en mardröm och
förföljer dem på motorvägen.
"kör fortare, kör fortare, är det han?
Ja, det är han, han fast vid honom, han kommer, han kommer."

Och ja, visst är det han, Tom Kaulitz, den här gången i sin svarta SUV.
Även ett bråk med gitarristens mamma är filmat med handkamera.

Simone; Ja, ja, stick, gå er väg.
Stalkers: ring, ring, vi ringer till polisen, du är galen, ring på polisen.


Kulmen på deras jakt kom i veckan på en bensinmack i Hamburg. Irriterad av denna allt för envisa fan kärlek, skall Tom ha kastat en brinnande cigarrett mot en av flickorna.
Den franska flickans reaktion kom omedelbart:
Hon krossade cigaretten mot en ruta på Toms bil.
Situationen eskalerade.


P: Han kom mot mig och slog mig med sin näve i ansiktet. Jag föll till marken och han slog mig i gen med sin hand.

Tjejgänget slår tillbaks.
De anmäler honom för kroppsskada.
En advokat anlitas.Kan du berätta vad som hände på bensinmacken?
Vilka skador har du, som du fått av misshandeln?

P: Jag har uhm.. i mitt öga och jag hörde inget, det ringde i mitt öra hela tiden. Och så har jag ont i ryggen.

För Tokio Hotel är slaget en stor olycka.
Och de franska flickorna har redan annonserat en upptrappning.
"Nästa vecka skall bli en liten mardröm.
Varning, varning, vi är inte nöjda.
Vi håller på att tappa tålamodet, förstår ni vad vi säger?"

Och en rättslig förlikning är inte inom räckhåll.
Och även Tokio Hotels karriär läggs på is.

Konsekvenserna för Tokio Hotel har varit att de fått flytta runt mycket den senaste tiden, för att komma undan flickorna.
De skulle ha varit i Los Angeles nu för att slutföra deras nya album.
Så blev det inte.
De har uppgett att de inte kan lämna Tyskland under de här omständigheterna.
Vi vill inte lämna vår mamma själv.
Vi vill skydda henne och finnas där för henne.
Rädslan för deras mammas säkerhet som också hotas av dessa flickor är något pojkarna ser allvarligt på.

Managementet för bandet kommer att göra fler anmälningar.

Några från fan gruppen har redan lämnat gruppen,
Katherine och Melanie tycker att det som gjorts på sistone har varit att gå för långt.

K; De har märkt att bandet blir rädda då de har sina scafer och inte går att känna igen, det tycker tjejerna är roligt.
De köpte vita masker som på minner om amerikanska mördare,
De har börjat bära masker när de förföljer dem.
De har märkt att det skrämmer dem och det njuter de av.


I fredags avböjde de ett erbjudande som managementet hade get dem.
Villkoret var att lämna bandet i fred.
Det är något dessa tjejer inte ens överväger att göra.
Tack till Pat/THA för översättning till engelska. Svensk översättning av Kaa @ THF.

SF1 Benissimo (18.03.2006) [by Bambi] + downloadDownload big versions

Download small versions

Bild.de 2009-04-26

tokio-hotel-de.blog.cz
Tjejgänget stoppar nya Tokio Hotel-skivan

Bill (19) och Tom Kaulitz (19) borde just nu göra klart sin nya skiva i Los Angeles. Flygbiljetterna var bokade, men Tokio Hotel-tvillingarna är kvar. Detta på grund av att de fruktar för sin mammas liv efter att det franska tjejgänget "afghaner på tur" har hotat henne.

För elva dagar sedan ska Tom ha slagit fransyskan Perrine D. (21) på en bensinstation i Hamburg. Innan hade hon förolämpat honom genom att trycka en cigarett mot hans bil.

Var detta kulmen efter den flera månader långa jakten på musikerna? "Förutom många hot och trakasserier, var det också flera gånger nära att hända trafikolyckor när stalkergängen jagade dem med bilen", säger manager David Jost till Bam S. Bill och Tom gjorde en anmälan, D. Perrine också.

Sedan föreslog fransyskornas advokat att Perrine D. kunde dra tillbaka sin anmälan om tvillingarna gjorde detsamma. "Vi måste få en skriftlig bekräftelse på att de inte kommer vara i närheten av pojkarna och deras familjer." I stället för att underteckna, sparkade flickorna sin advokat. Jost: "Vi kommer inte att dra tillbaka vår anmälning. Nu gör vår advokat en ansökan om besöksförbud, som ska lämnas in tillsammans med de andra anmälningarna."

Tidigare, enligt managern, har flickorna kastat flaskor på bandets bilar. Den 8 april hotades tvillingarnas mamma. Jost: "Mamman hotades och i detta fall attackerades hon också, det är det absolut värsta för Bill och Tom. När det gäller deras familjemedlemmar har de den högsta prioriteten. Därför vill Bill och Tom inte lämna sin mamma ensam".

Varifrån kommer detta otroliga hat till bandet? En insider från fankretsar berättade nyligen för tidskriften "Bravo": "För ett år sedan, hyrde några av de franska flickorna en lägenhet i det område där Tokio Hotel-tvillingar bor, för att komma nära killarna. Men Bill och Tom ville ha lugn och ro när de är lediga". Insidern fortsatte: "Detta kunde i sin tur inte stalkertjejerna acceptera utan de blev arga."
Det som nu händer mellan bandet och flickorna - det har säkert inte längre att göra med fankärlek.

Källa
Översättning av oss på THIM, creda oss ifall ni använder.

Devilish-filmen

MTV Buzzworthy - Top10 (nej 13) hemskaste skivomslagen

Scream är med på MTV Buzzworthy Blog där de har listat de 13 hemskaste skivomslagen.

Bild
"Tokio Hotel - Scream: What in the hell were these weirdos thinki- Ahhh! OWW! I'm KIDDING! HEY! I WAS JOKING! STOP! DON'T! YOU'RE! AHH LET GO! IT WAS A JOKE! PUT THAT DOWN! NOOO!"

Källa: http://buzzworthy.mtv.com/2009/04/24/buzzworthys-all-time-favorite-top-10-no-13-horrible-album-covers/#more-18703

Comet 2007

TMF Awards - 13.10.2007

PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards PICS; Tokio Hotel 13.10.2007 TMF Awards

Hamburger Morgenpost 2009-04-24

Under flera månader har maskerade flickor trakasserat Tokio Hotel (rapporterade MOPO). I ett fall attackerade ett fan Kaulitz mamma och Tom och Bill har polisanmält detta. Och förföljarna vill inte sluta, enligt manager David Jost. Efter skandalen på bensinstation (där Tom smällde till den franska flickan Perrine) har de franska flickornas advokat försökt få till en förlikning.Tonårsstjärnorna erbjöd att ta tillbaka anmälningarna, förutsatt att flickorna skriftligen lovar att de aldrig någonsin kommer nära Tom och Bill's familj igen. Men tjejerna ville inte sluta. De sparkade sitt advokat. Två eller tre av förföljarna har gett dem sparken, sa Jost.

Källa
Kredit till Kaa @ THF för översättningen!

Bild.de (2009-04-24)

Kan Tokio Hotel återigen sova lugnt?
Advokat lämnar medlarbud!

Efter stalkergängets attack mot bandet och Tokio-Toms utbrott på en bensinstation, har nu flickans advokat hört av sig till Bill (19) och Tom (19) Kaulitz advokat.
Hans förslag: han lägger ner åtalet mot Tom, om bandet lägger ner sina anmälningar mot flickorna och inte gör några nya anmälningar mot dem.
Tokio Hotels producent och manager David Jost svar om medlarbudet: "Det kommer bara i fråga, om det finns garanti för att stalkerserna aldrig mer närmar sig Bill och Toms familj."
DETTA HÄNDE:
Tokio Hotel-gitarristen Tom Kaulitz (19) fick för en vecka sedan ett utbrott på en bensinstation i Hamburg, och slog en ung kvinna (21) i ansiktet efter att hon tryckt en cigarett mot hans bil. Efter detta anmälde hon rockstjärnan.
Kvinnan tillhör ett stalkergäng från Frankrike. De kallar sig "afghaner på turné". Gänget består av fyra flickor, som sedan ett halvår förföljer bandet. De unga kvinnorna är ofta förtäckta eller maskerade.
Stalkerserna har belägrat bandmedlemmarna hem. De har kastat ägg på musikernas bilar, skrivit hotbrev och trakasserat familjemedlemmar.

Källa. Översättning av oss på THIM, credda oss ifall ni använder.

Bravo RU 16/2009

VIVA live (23.02.2007)

Photoshoot 2005 [HQ]

TRL - Rom (06.09.2007)

   
  
  
  
   
   
   
  
   
   
  
  
   
  
  
  
   
  

Vackra Georg och Gustav!

BRAVO (21.04.2009)

Tack till kringel @TH.de som tog sig tiden att skriva av hela artikeln. Tack till Freja på THF för artikeln.
Tokio Hotel
Är Tom en bråkstake?
BRAVO vet sanningen!

Tokio Hotel-stjärnan Tom har slagit en flicka i ansiktet!
Men BRAVO vet den mörka hemligheten bakom det!

Fansen är chockade! Den annars så älskade Tokio Hotel-gitarristen Tom Kaulitz [19] har flippat ur och har slagit en flicka i ansiktet! Allvarligt talat! Vår Tokio Tom en bråkstake? Vad hände? På en bensinstation i Hambuer-Bahrenfeld, skulle Tom tanka sin gråa Audi R8. Plötsligt dyker 4 kvinnliga fans upp. En flicka, Perrine D. [21] från Frankrike fotograferade stjärnan genom vindrutan. Efter det ska Tom ha kastat ut en cigarett genom fönstret.
Perriere, tar fimpen och trycker den mot bilrutan på hans bil. Tom hoppar ur bilen, slår henne med öppen hand i ansiktet, knuffar henne så att hon faller till marken. Sedan försvinner Tom.
D. Perrine ringer polisen, en ambulans tar med henne till sjukhuset. Hon har en svullnad under ögat och öronskada.
Hela scenen filmades av en övervakningskamera på bensinstationen. Nu finns en anmälan mot Tom om lättare kroppsskada. Men vad ligger bakom det? En insider säger: "Flickan i händelsen var inget fan utan medlem i en grupp aggressiva stalkers: ett gäng flickor från Frankrike som har förföljt Tokio Hotel. De kallar sig "afghaner på turné." "Ofta är de täckta med halsdukar eller maskerade" fortsätter en insider. "De har stått utanför bandmedlemmarnas hus i ett halvår, kastar ägg på deras bilar och hotar inte bara bandet och deras familjer - utan också andra Tokio Hotel-fans. Detta bekräftades också av Tokio Hotel-producenten David Jost [36] från LA till Bravo: "En av dessa maskerade förföljare attackerade en familjemedlem till Bill och Tom den 8 april" säger han. "Vi gjorde direkt en anmälning mot flickan följande dag - och kommer nu att göra ytterligare anmälningar. "Men vad har dessa fransyskor mot Tokio Hotel? En insider från fandomen rapporterade: "För ett år sedan, hyrde en av dessa franska flickor en lägenhet i samma område som Tokio Hotel-tvillingarna". Men Bill [19] och Tom ville vara i fred i sitt hem under några lediga dagar och slappa ostörda. "Detta kunde inte stalkerserna acceptera utan de blev sura. För att hämnas utvecklade de en plan för att förstöra för Tokio Hotel!
"Tjejgänget tog reda på adresserna till familjemedlemmar, livvakter och bandmedlemmarna, och satte sin plan i verket. "De lurar överallt på dem, följer varje steg! "Afghaner på turné" sprider total skräck i Tokio Hotel och deras fans. De skickar hotbrev till Tom, Bill och co" "De kastar ägg, får andra människor att gråta - och de lyssnar helt enkelt inte eftersom de tycker det är roligt.
Inte ens på Tokio Hotel-killarnas vädjan, lyssnade de 4 flickorna Angelique, Noemi, Aurore och Perriere.
Är Toms utbrott bara ett desperat reaktion på denna ständig plåga som hans familj, vänner, bandkollegor och fans får utstå?
"Under än ett halvår har pojkarna inte gjort någonting förutom att be dem om lugn och ro. Detta gäng kommer att förstöra bandet - och kanske även gå ett steg längre" fruktar en insider. Bland TH-fans är "afghaner på turné" fruktade sen länge. MelovesBill skriver på Internet: "Du har stalkat Tom länge, och jag hade gjort på samma sätt!" Jean19 säger: "Aggression är skit! Men jag kan verkligen förstå Tom.
Ibland blir det för mycket." "Våld är trots allt ingen lösning". BRAVO kommer följa detta ...

Tom på NRJ Music Awards [26.01.08]

Perez Hilton on Much On Demand (The Tom Kaulitz story...)


Perez om hela Tom incidenten. Han säger något bra gör en gångs skull.

"Losern fick nog"

Läs det han skrev (igen) på sin blogg angående detta. Läs inlägget, här.

Tokio Hotel fråga i Svergies smartaste barn

Från vilket land kommer bandet Tokio Hotel?

Hon svarade rätt också ;-).


Tack till Me_Tokio_Hotel_Fan på THF för bild(?) och information!

RTL Punkt 12

Inget nytt, de visar några klipp från stalkersen som redan visats förr, och Josts mejl. Men om ni ändå vill kolla på den så kan ni klicka här för att se videon. Dock är det inte samma video som visades på TV eftersom på TV-versionen fanns de även experter som pratade om stalkers m.m.

Sueddeutsche.deDenna tidningen är en av de "seriösaste" tidningarna i Tyskland. Översättning från tyska till engelska är gjord av Artax @ THA och översättning från engelska till svenska är gjord av oss. Ni får jätte gärna använda detta men credda oss isf tack.


Tokio Hotel
Militanta förföljare?

För mycket närhet: enligt rapporterna från deras management, har bandet Tokio Hotel och deras familjer kännt sig förföljda och hotade av en grupp kvinnliga förföljare. Tokio Hotel's manager David Jost sa: "Tokio Hotel och deras familjer har därför ständigt bytit bostäder på grund av detta. Nyligen, blev musikerna hotade av de maskerade tjejerna.


Jost bekräftar att detta också är bakgrunden till händelsen i Hamburg i bensin stationen när Bill's tvillingbror Tom Kaulitz hade en konfrontation med den unga kvinnan. "Dessa maskerade tjejer är inga fans, men de är militanta förföljare, det har ingenting att göra med att vara ett riktigt fan" sa Jost bestämt.


Efter en fysisk attack på en familjemedlem till Kaulitz tvillingarna, har bandet rapporterat polisen mot en av förföljarna. "I början av veckan, kommer vi att ytterligare göra anmälningar och vi kommer också att begära att förföljarna inte ska få komma i närheten av bandet och absolut inte deras familjemedlemmar." skrev Jost i ett mejl. Förföljning är ett brott. I Tyskland är max straffet tre års fängelse.


Enligt polisen i Hamburg pågår det en utredning mot Tom Kaulitz, eftersom han ska ha orsakat små skador i ansiktet på en 21 kvinna förra onsdagskvällen. Jost bekräftade också denna händelse, men påpekade: "Varken Tom eller en annan bandmedlem skulle höja handen mot ett fan!"


Enligt tidningen "Bild", är den unga kvinnan en medlem från den franska gruppen kallad "afghaner på turné", som alltid är maskerade och ständigt förföljer bandet.

källa

SAT1 Blitz Interview - 2005

  

6-Tage Rennes, München, Tyskland 12.11.2005

   
  

Jimmy Kimmel Show (09.09.2008)

         
           

USA 2008

Free Image Hosting 
Free Image Hosting Free Image Hosting

Screenshots från THTV Episode 38

Åh, vad man saknar TH TV!

imagebam imagebam imagebam imagebam imagebam imagebamimagebam imagebam imagebam imagebam imagebam imagebamimagebam imagebam imagebam imagebam imagebam imagebamimagebam imagebam imagebam imagebam 

Oliver Pocher uppträder med DDM!

Oliver Pocher (En tysk komiker) uppträdde med Durch Den Monsun. Här har ni videon, haha han är så skön! Njut!

Qoutidiano.net - Italien


Italienska är inte mitt modersmål, därför är kanske översättningen lite konstig men ni kommer iallafall att förstå det viktigaste. Ni får använda detta, men credda oss bara."Tokio Hotel förföljda av 4 stalkers"
>- Det är därför Tom slog fanet.


Det tyska bandet har varit under attack av fyra franska fans: En av dem blev påverkad av gitarristen. Gruppens manager: " De attackerade även tvillingarna Kaulitz's mamma".


Rom, 18:e April 2009
-
Personen som blev slagen i ansiktet av gitarristen i Tokio Hotel är stalkern. Ett avslöjande från tidningen Bild, som även skriver om hot brev och en video på internet med förolämpningar av fyra franska groupies. Det populära tyska bandet Tokio Hotel har känt sig förföljda och även detta ska ha drivit 19-åringen Tom Kaulitz, tvillingbror till sångaren Bill till att reagera aggressivt för ett par dagar sedan i Hamburg.
Den påstådda stalkern har trakasserat "tonårs idolen" i 6 månader. Nyhetstidningen Springer avslöjar att tjejen blev slagen i bensinstationen i onsdags kvällen och var en av de fyra franska stalkersen vilket troligen utklädd för att inte bli igenkänd.


De fyra fansen, som kallas "Afghaner på turné" har jagat och hotat Tokio Hotel, de har följt varje steg de tar, varit omkring runt medlemmarnas hem och de har även kastat ägg mot deras bilar. "Vi är missnöjda. Och otåliga. De skrev även ett brev, där de berättar att nästa vecka skulle bli en "liten mardröm" till rockgruppen.


Gruppens manager har bekräftat detta och tillägger att "En av de maskerade stalkersen" attackerade en av bröderna Kaulitz familjemedlem den 8:e april, musikernas mamma. Kvinnan rapporterades och fallet kommer att tittas igenom av de tyska utredarna.

källa: http://quotidianonet.ilsole24ore.com/gossip/2009/04/18/166002-tokio_hotel_perseguitati_stalker.shtml

Sammanfattad information

Snabb sammanfattad och viktig information. Ni får gärna använda detta, men creda oss ifall ni gör det bara!En kille från det tyska forumet ringde Universal Berlin, och pratade med dem om allt som hittats bland annat deras bloggar och myspace. Och Universal Berlin var väldigt intresserade och ringde Jost för att berätta om bloggarna och myspace. De sa åt killen att komma till Universal idag och han är där nu, vi väntar på mer information när han kommer tillbaka.

Efter detta så ringde en annan tjej polisen i Hamburg, eller hennes mamma gjorde det. Och hon berättade allt hon visste, de var väldigt intresserade och gav detta till kriminalpolisen och de bad henne komma dit och ta med allt hon hade. Och nu är hon där och vi väntar på det också. Även en annan kille på forumet skickade saker via mejl till polisen.

Detta är vad deras granne sa:
"Hon och hennes dotter bor där. En dag skulle hon parkera sin bil och hon pratade i telefon. Stalkersen gillade inte det och skrek åt henne att gå därifrån. De ville stoppa Bill och Tom för att kunna ta bilder på dem. Hon vägrade och sa att hon pratar i telefon och att de borde lämna henne ifred. Stalkersen öppnade då hennes bildörr och skrek på henne, och hon är en 38 åring kvinna.

"Oh herre gud, de ville slå mig" och hennes mamma ville ringa polisen (den 38-åringa kvinnan pratade alltså med sin mamma på telefon). Det var väldigt skrämmande för henne, detta hände för 6 veckor sedan och de anade att dessa tjejer skulle skapa problem. En vecka innan hade de stoppat Tom när han satt i sin bil med masker och för en vecka sedan förstörde de tvillingarnas staket och Bill var väldigt upprörd över det. Det är alltid samma franska tjejer, och en av dem jobbar på flygplatsen. Dessa tjejer har stått i 6 månader vid hennes dörr och det är inte roligt längre"

TH med på Cherrytree's playlist

http://www.myspace.com/cherrytreerecords

Gustav spelar fotboll (2006)

Andra sätt till att visa att man supportar Tom!

Facebook grupp


LJ grupp

Anti-stalker projekt (Petition+Video snart)


Några på THF(tokiohotelfans.se) började diskussionen om att man skulle fixa en petion (en lista där man skriver under) för att visa att man stödjer och respekterar killarna och deras privatliv. Självklart sprider vi på THIM detta då vi är 110 % emot stalkers och alla stalker-bilder som strömmat in mer än någonsin förut. Och vi hoppas även på att väldigt många fans (inte bara i Sverige) deltar och sprider vidare detta. En video med bilder, och text där vi tydligt meddelar att vi fans är emot stalking. Vi rapporterar mer om detta när videon är klar. Kom gärna med fler ideér om hur videon kan se ut, skriv till oss på: tokiohotelismusic@live.se.

Skriv under du också! Det tar kanske 20 sekunder (om inte mindre) av ditt liv. Vissa att du stödjer killarna och deras privatliv!
http://www.petitiononline.com/privacy1/petition.html (Listan gjord först av Likenothing på THF)

Du behöver inte skriva något under `Comments´.

"Les Afghanes On Tour"

BILD.de publicerar flera bilder på stalkerna.
http://www.bild.de/BILD/unterhaltung/leute/2009/04/18/tom-kaulitz/vermummte-maedchen-jagen-tokio-hotel.html

Bild

Stalkernas myspace sida
.
Här är en cachelagring på siten från Google:
http://209.85.129.132/search?q=cache:uIUhvFVA324J:profile.myspace.com/index.cfm%3Ffuseaction%3Duser.viewprofile%26friendid%3D425661898+%E2%80%9ELes+afghanes+on+tour%E2%80%9C&cd=1&hl=de&ct=clnk&gl=de&client=firefox-a

Nu kommer TH's advokater och polisen få tag i allt.  De har nu raderat den men ingenting försvinner på nätet även om det raderas.


Tack till Coolbreezegirl @ THF för info, och till iloveth på THA som lyckades hitta den.

BILD.de: Maskerade tjejer jagar Tokio Hotel

Tack till Kaa @ THF (tokiohotelfans.se) för översättningen!
Senaste nytt från Bild.de plus uttalandet av David Jost:Gåtan fansen försöker lösa, varför tappade han kontrollen så?. Finns det nu en möjlig förklaring till hans beteende?

"Tokio Hotel" gitarristen Tom Kaulitz (19) och hans utbrott på en bensinmack i Hamburg. Musikern skall ha slagit en ung kvinna(21) i ansiktet efter att hon fimpat en cigarrett mot hans bil. Detta enligt den anmälan som gjorts mot rock stjärnan.

BILD erfar idag; Kvinnan är medlem i ett stalker gäng från Frankrike.
De kallar sig " Les afghanes on route" (afghaner på turné) Gänget består av fyra flickor, som sedan ett halvår tillbaks följer varje steg bandet tar.
De unga kvinnorna är ofta förklädda eller maskerade.

För följerskorna påstås också ha bevakat bandmedlemmarnas hem.
De skall ha kastat ägg på musikernas bilar, skrivit hotbrev och trakasserat familjemedlemmar.

I ett hotbrev till "Tokio Hotel", som BILD läst, säger flickorna,

att de är något mer än normala fans, och hotar att låta nästa vecka bli en "liten mardröm" för bandet, och vidare står det; "Lystring, lystring, vi är missnöjda. Vi är otåliga, fattar ni det?"

Även mamma till Bill och Tom blev i förra veckan hotad och fysiskt attackerad av stalker gänget. Det kommer väckas åtal mot stalkern. (dokument nummer 2009 004 57397).

"Tokio Hotel" manager och producent David Jost bekräftar incidenterna för BILD

Han säger: "En av de maskerade stalker-tjejerna attackerade den 8 april en familjemedlem till Bill och Tom. Vi gjorde en anmälan mot flickan direkt dagen efter och kommer nu göra fler anmälningar."

M6 HIT MACHINE (09.06.2007) + downloadDownload

Paris 2006 - Meet&greet

Devilish

 

Nya albumet innan September? Tydligen..

..enligt Cherrytreerecords.

Vinnarna av Fan-party tävlingen! Grattis!

HyperLink 
Klicka för större bild.

Perez Hilton missar ingenting..

Så här skriver Perez:

"What A Loser!

Tom Kaulitz from Tokio Hotel might be in some legal trouble.
What'd he do??????

Turns out the douche with the dreads apparently hit a female fan in the face!!!!

The lead singer's twin bro reportedly hit the fan while at a gas station in Germany earlier this week.

It all started when the 19-year-old guitarist was filling up his car in Hamburg. A 21-year-old female fan and four of her friends recognized him and knocked on his car window to get an autograph.

Instead of politely denying her request, the asshole just lowered his window and threw a lit cigarette at the girl!!!

TWAT!!!

That's when the female picked up the cig and stubbed it out on his car.

That sent Kaulitz into a mini rage cuz he then got out of the car and allegedly hit her in the face and then drove off before the police could arrive.

Sounds very Chris Brown to us!

The female has already given her statements to the police and the cops are now just waiting to question Kaulitz.

Can't wait to hear what BS excuse he comes up with!"

Källa

Detta har då uppkommit på nyheter.

Tom Kaulitz allegedly hit a fan/stalker? [News 04-16-2009]


16 04 2009 Tom Kaulitz schlägt Fan? (Tom Kaulitz hit a fan?)

Übers ende der Welt animationer (av Mary)

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Från Cherrythreerecords!Som det ser ut nu så verkar det inte som om att albumet kommer att komma innan Augusti.

källa

Tom har slagit en kvinna? - Nonstopnews

Tack till Freja och THF för text, källor etc. Vi fyller på i detta inlägget hela tiden, så kika in här om ni vill rapporteras om mer. Vi hoppas på att detta är inget annat än bullshit...


Redan i morse började ryktet gå om att Tom slog en fransk "turist" i går kväll. Detta verkar redan vara ute i tidningarna och på nyheterna. Det hela verkar något oklart ännu. Här är vad som stod i Nonstopnews:

Tokio Hotel-medlemmen Tom Kaulitz slog en kvinna på en bensinmack i Hamburg
Förmodade konfrontation - Bakgrund fortfarande oklar - Tom Kaulitz har ännu inte hörts.

Datum: Onsdagen den 15 April 2009, runt 23:30
Ort: Hamburg

I en konfrontation på en bensinmack ska Tom Kaulitz, som är medlem i det världskända tonårsbandet Tokio Hotel, ha slagit ett 21-årigt fan.
Det började med att den unga kvinnan kände igen stjärnan i bilen. Hon ska sedan ha knackat på rutan och bett Tom Kaulitz om ett gemensamt foto. Men tonårsstjärnan ska, enligt den unga kvinnan, bara ha kastat ut en brinnande cigarettfimp ur bilen. Därefter, ska 21-åringen ha tryckt cigaretten mot en ruta på Kaulitz bil.
Tom ska ha slagit en kvinna så svårt att hon blev döv på ena örat, och behövde uppsöka jourläkare. Därefter fick hon åka för ytterligare behandling på ett sjukhus i Hamburg.
Tom Kaulitz hade redan lämnat bensinmacken innan polisen kom och har ännu inte kunnat frågats om händelsen. Hur hårt den 21-årige verkligen har kränkts och varför det blev en konfrontation är fortfarande oklart. Så det är i nuläget även tänkbart att Kaulitz kastade ut sin cigarett från bilen för att inte bli fotograferad rökandes, och att situationen eskalerade efter det att den unga kvinnan tryckte fimpen mot musikerns dyra bil..

Källa: http://www.nonstopnews.de/index.php?page=meldung&newsnr=8862

Det finns även en kort video här:

http://www.zoomin.tv/videoplayer/index.cfm?id=313279&mode=normal&pid=MDZ&quality=2&linktype=web


Detta är från Abendstatt:

Har Tom Kaulitz från Tokio Hotel slagit en kvinna?

Gitarristen i bandet "Tokio Hotel, Tom Kaulitz, ska natten till torsdag varit inblandad i en vilt slagsmål vid Aral bensinstation på Stresemannstraße (Bahrenfeld). Polisen har bekräftat för Hamburger Abendblatt.

Enligt inledande undersökningar eskalerade tvisten klockan 23: En 21-årig kvinna var med fyra vänner på bensinmacken och kände igen stjärnan i bilen. Hon ska sedan ha knackat på rutan och bett Tom Kaulitz om ett gemensamt foto. Men tonårsstjärnan ska, enligt den unga kvinnan, bara ha kastat ut en brinnande cigarettfimp ur bilen. Därefter, ska 21-åringen ha tryckt cigaretten mot en ruta på Kaulitz bil.

Efter detta utbröt slagsmål mellan Kaulitz och 21-åringen, som fick en blåtira och lider av skallskador. Hon behandlades av en läkare på sjukhus. Flickan anmmälde musikern för personskada. Kaulitz är ännu inte hörd av polisen om händelsen.

Källa: http://www.abendblatt.de/daten/2009/04/16/1123868.html

Georg 2006

Well, hellu thurr sekzi...
THR DAILY: NOW 1 YEAR OLD!

HEY, We are...

 

 

BRAVO photoshoot - 2006

Notas Para Ti # 200 (Mexico) 

Photoshoot Life Star - 2007 + DownloadLadda ner alla bilderna HÄR.

Stock Car Challenge (07.10.06) + Download
Ladda ner alla bilderna HÄR.

Houston (28.08.2008) by KimberlyTRL Awards 2009

Tokio Hotel är nominerade för årets TRL gala, i kategorierna `Best Band´ och `Best TRL artist of the year´. Du kan rösta via internet endast på den första kategorin, och den andra kan man endast rösta genom SMS på.

Klicka här för att rösta.

Best band
 

Vissa säger att man endast kan rösta 10 ggr/dag, och andra säger att rösningen är obengränsad. Vi rapporterar när vi hör mer.

Bill till BILD.DE

HyperLink 
tack till katrin för scan

Svensk översättning: "När jag vill veta vad Tom har gjort igårkväll, så går jag till BILD.DE!"

Comet 2009 [Trailer]

 

Glöm även inte att rösta
(som vi har nämnt på vår TH-tavla åt vänster. Tack till Sofia för TH shopen och den stora s.k. tavlan)!
 

Ein Herz für Kinder (16.12.06) + DownloadLadda ner alla bilderna HÄR.

102.7 KIIS FM #9 - Ännu en tyskalektion!

"Detta är en intervju från september förra året.

Intervjuaren ber dem översätta uttrycket "Does the carpet match the drapes?" till tyska. (Uttrycket är en fråga för om man färgar håret, dvs om håret "där nere" matchar).

När de översätter uttrycket till tyska blir det "Maler im Keller" (målaren är i källaren) vilket är ett tyskt uttryck för att man har mens.

Man ska aldrig lita på dessa killar när de försöker lära någon prata tyska! :rotfl: "

Tack till Freja @ THF (tokiohotelfans.se) för intervju och text.

Det börjar vid 0:34

Paris (17.06.07) + download


Download

NRJ Radio Intervju - 14.09.2007

click for full size click for full size click for full size click for full size click for full size click for full size click for full size click for full size click for full size click for full size click for full size click for full size
                                            download: http://www.mediafire.com/?mjmnu3w1wzi

Green Photoshoot [HQ] 2006

Hela photoshooten, även bilder i svart/vit. Ladda hem bilderna >här<!

Los Angeles - California 20.10.2008 (by Rubalcava)

PICS; tokio hotel pictures PICS; tokio hotel pictures PICS; tokio hotel picturesPICS; tokio hotel pictures PICS; tokio hotel pictures PICS; tokio hotel picturesPICS; tokio hotel pictures
PICS; tokio hotel pictures PICS; tokio hotel pictures PICS; tokio hotel pictures

Tokio Hotel: Frohe Ostern! [2007]

Lite segt kanske, men Glad Påsk gott folk!

Zona Joven #71 (Peru)


översatte direkt från spanksa till svenska. Min spanska är dock lite rostig, men man förstår innebörden. Ge credit till tokiohotelismusic om ni tänker använda detta

Som familjen har växt! Tre tusen sexhundra fans är såklart registrerade för att bilda en del av Tokio Hotel Peru, klubben som också har kontorer i städer som Cusco, Chiclayo och Arequipa. Efter flera månader ville vi åka tillbaka för att vara med på en av deras träffar, vilka(som ni kan se på bilden) nu är flera.

Den senaste träffen innehöll mer än tvåhundra personer som passade på att lämna deras kort och gåvor till Georg Listing, basist i gruppen som fyllde år den 31 mars. Dessa presenter skickas via flyg mail, tillsammans med en tillägnad video, en chullo och en nyckelring med en tumi badad i guld och silver, som var köpt av fanklubben.

Lusten och passionen som dem känner för detta tyska band är så stor, att redan nu planerar dom på vad de ska ge till sina favoriter: tvillingarna Kaulitz, vilka släcker ljusen den 1 septermber. Förutom alla dessa aktiviteter, intensifieras klubben för att promota Tokio Hotel i vårt land för att uppfylla sina stora drömmar: att få alla fyra komma till Lima.

"Vi vet att Tokio Hotels turné kommer att komma till Peru och för det jobbar vi från och med nu med Street Teamet. Oftast går vi runt i gatorna med flyers, afficher, banners och allt annat nödvändigt för att mer folk ska känna igen gruppen. Vi vill ha en Meet & Greet med dem när dem kommer och för att få det vi måste jobba rätt så hårt" berättar Antonella(president av klubben).

Om du också vill delta i denna "Tokiomanía" kan du besöka www.tokiohotelperu.foroactivo.com, regristrera dig och börja delta. Dörrarna är öppna till alla som gillar bandet.

This must come to an end.

Detta inlägget kommer säkert göra så att några läsare försvinner, men det är verkligen det sista jag tänker på just nu. Jag ska ändå försöka sprida denna bloggen, och posta mer vettig information. Finns nog folk som uppskattar det ändå.

Jag, och vi andra här på THIM, ska sluta lägga upp stalker bilder/videos. Vi stödjer ju de "fansen" (de som campar utanför deras studio) på något vis, det blir ju så? Om vi sprider bilderna, och deras bloggar står skrivet på bilderna, så söker folk på deras bloggar för att få reda på mer. Vi (läs: de flesta) säger ju att det är förjäkligt med de här bilderna som bara strömmar in, men ändå så vill man bara se mer, mer och mer. Killarna är inne i studion och jobbar deras arsle av för att det nya albumet ska bli klart så snabbt som möjligt. Men, hur fan ska det gå till? När en massa fans står och campar utanför deras studio för att få en liten ynka bild av Tom's eller Bill's hår. Folk verka bry sig mer om deras hår, än det (förhoppningsvis) kommande albumet. Har Tom färgat håret svart? Försöker de likna varandra nu? Who gives a shit! De är tvillingar, låt de göra vad de vill (okej, alla får yttra sig angående deras frisyr, not my problem) men alla dessa nyfikna frågor gör så att fler fans åker dit, och tränger sig in i killarnas privata liv, tyvärr.

Så, härmed så raderar vi kategorin där alla stalker bilder/videos finns. Och istället så kommer snart en TH shop och annat vettigt upp på bloggen. Där vi stödjer killarna.

Och ni får verkligen ursäkta mig om texten låter stötande mot någon, det är verkligen inte meningen isåfall. För när man är upprörd/arg så bara skriver man ner saker direkt utan att kanske tänka att någon tar åt sig osv.

/Leonita, och dem andra på TokioHotelisMusic.blogg.se

Album släpps internationellt den 30 Juni?Fnac är en butikskedja som säljer kulturrelaterade produkter (musik, litteratur, film, dataspel) och elektronik.

Enligt Fnac så kommer det nya albumet gå till försäljning den 30 juni i Spanien. Det sägs att den 26 juni så säljs den i Tyskland och kanske i de tyskspråkiga länderna, men att den släpps internationellt den 30 Juni(?).

Det är helt klart att det inte är officiell information från Universal och från killarna, men från Fnac.

Vi kommer att fortsätta att rapportera om detta.

Goldene Stimmgabel (16.09.2006) + downloadDownload

Steiger Awards, Dortmund - Tyskland (25.03.2006) + downloadDownload

Rent a Pocher, Halloween - 31 Okt. '05

En klassiker som aldrig dör ut!


 

svensk översättning av oss @ tokiohotelismusic.blogg.se


Posher:
  ...och när jag får den känslan, försöker jag slå emot den, men den är starkare än mig.
Tjej:  Lyssna, jag kommer hitta tillbaka till min bil, det är ingen fara.

Posher:  Och när jag får den känslan, vill jag bara... dansa!

(Tokio Hotel spelar Schrei, Posher börjar dansa till musiken, tjejen börjar skrika)

Posher: Så du blir lite rädd i alla fall, va?
Tjej: Skit snack, det är Tokio Hotel, alla kvinnor reagerar så när de ser dem. (fortsätter skrika)
Posher: Ok, det låter logiskt.
Bill: Sluta, vänta... grabben, du skämmer ut dig själv. Vill du inte dansa någon annan stans?
Tom: Lyssna, jag respekterar det du gör. Men du kan inte sjunga, du kan inte dansa - inte för att nämna ditt utseende. Lyssna, det finns en övergiven parkerings plats där borta som ingen vet om. Jag rekomenderar att du går dit och övar. Det är bättre för dig och bättre för oss också...
Posher: Vänta, du måste skoja med mig.
Tom: Nej, inte alls. Försvinn.
Posher: Är du seriös?
Tom: Ja, verkligen. Parkerings platsen är där borta.
Tjej: Oli, du hörde pojkarna, försvinn härifrån nu... oh nej, nu börjar det igen. Hey killar, jag vet detta från TV, han förvandlas till Kevin.
Posher: Jag vill dansa! Jag vill dansa!
(Gustav slår honom)
Gustav: Den killen är irriterande!
Tjej: (slår Oli): Idiot! ... Oh killar, snälla, spela för mig en gång till!
Tom: på ett vilkor att vi får spela PÅ DIG sen.
Tjej: Spela bara!
(hon vaknar från sin dröm, skrikande)
Posher: Är du okej? Älskling, det var bara en dröm.
Tjej: Oli...
Posher: Kom igen, vi går.

Ladda hem videon här

Screencaps

Bill.K

      

Konsert: Zürich, Schweiz 29/11 2005

Arena: RohstofflagerVideos: INTE HQ!
Laß Uns Hier Raus
Durch Den Monsun

Festival: Stars for free, Magdeburg, Tyskland - 4/9 2005


Top Of The Pops - 4/2009

Best of The Dome # 49

Reden Unplugged scans

Hamburg - Tyskland - 8/3 2006

  

Talk Taeglich - Intervju från 14/4-2007

Part 1
 

Part 2
 

Part 3

Print screens från Schrei DVDn

Campning utanför studion

Som ni nog på sistonde har märkt, så har det kommit ut massor med nya stalkerbilder på killarna utanför deras studio. Det finns bara en orsak, och det är att massor campar utanför studion för att få foton.

"Det är runt 20 personer eller fler som vill se deras nya frisyrer. Alla vill se hur de ser ut..." säger ett fan som var utanför studion i Hamburg.
Svensk översättning av oss: TokioHotelisMusic.blogg.se
källa

Barcelona, Palau Sant Jordi - 27.06.2008

Bilder tagna av Joan Enric! Han stannade kvar endast på tre låtar, därför är det inte så många bilder tagna (endast 37).

More in his personal web, here! - CLICK!


De här bilderna tillägnas också till två underbara människor. Katalina och Valentina.

Nytt album 26 Juni?

Enligt Amazon.de verkar det som att nya skivan kommer den 26 juni. Nu får vi hoppas på att det är sant!
Källa.

Vad gör fanet med Bills nagel?

Loka nº109 / Loka nº110 (Spanien)

Loka Magazine nº 109 (Spain)Loka Magazine nº110 (Spain)Scans av: http://www.schrei-im-zimmer483.blogspot.com/ 

Glömt att gå på toa?Glömt att gå på toa, Bill? Nej, då! Han har bara fått lite (läs: mycket) vatten på byxan men även på tröjan! Haha, kanske hans kläder också var törstiga? :D

The Kaulitz

 

Nu har det gått för långt...

"Denna text hitta jag i en stalkers blogg, dock på franska.

Några polska fans sov utanför tvillingarnas hus och förstörde staketet nära grinden där man går in. Bill var skit förbannad och gick ut ur huset och brast ut i tårar. Några tjejer har åkt till (eller gått in i) studion och var oförskämda mot Georg och Gustav. Nu har Andreas och familjen Kaulitz har tagit till åtgärdssäkerhet på alla bilar. Fansen, som har varit minst 20 meter från den privata marken har filmats och fotograferats för att visa omfattningen av skadorna och snart kommer dem skaffa säkerhetsvakter..."

Källa.

Detta har verkligen gått för långt nu. Även ifall de är kända så betyder det inte att de inte har rätt till privatliv. Det är inte första gången heller någon av killarna blivit riktigt upprörda. Det har hänt Tom, när han skällde ut en tjej, vilket han hade 100 % rätt till att göra. Nu har det gått så långt att Bill gråtit (om det nu är sant, forfarande ett rykte) detta är absurt. Georg och Gustav måste också ha blivit riktigt upprörda över alla otrevliga saker de hörde.

Vad tycker ni om detta? Dela gärna med era åsikter, vi är alltid intresserade!

The Dome50 CD - Wo sind eure Hände med!

The Dome50 är en tysk CD skiva, där 10 olika låtar från 10 olika artister får vara med (beror på vilka som vinner flest röster). Så, Rösta på Tokio Hotel - Wo Sind Eure Hände! Men, efter du har placerat TH som etta så måste du därefter placera andra låtar lika väl.

http://www.thedome.de/start_frame
 

Prag - 11.4.06


Prag (3.4.2007) - backstage

Buraka Som Sistema om Tokio Hotel

Buraka Som SistemaOne Popular Band That Should Drop Off the Earth

"Tokio Hotel.
I dunno, it's just annoying, 'cause the whole thing is fabricated. It's fake, it's bullshit. The whole band and the whole label and everyone is just taking a piss on mankind. It's just their way of saying "You're all idiots, we fabricate stuff for you to buy, to spend your money," and it's disrespectful to the human race."

källa.They must be kidding? Nu är de helt ute och cycklar.Tokio Hotel är verkligen raka motsatsen. Om det är någon som snackar bullshit så är det ju dem i detta fallet. Men, ta inte åt er. Vi fans vet iallafall att det inte är sant, så, de kan snacka hur mycket bulle de vill!

Konsert: Milano, Italien 30/10 2007

Privata foton - New York (2007)
Gustav+Gitarr?Han kanske borde hålla sig till trummorna ändå ;-).. Hehe, gullunge!

2009 Por Ti nr 220 (Mexico) - Bill, del för del.

Hår
Det är Bills varumärke. Den helsvarta manen, oavsett om det är platt eller spretigt, är en grundläggande del av hans Rockstarpersonlighet. Och det är 100% original!

Näsa
Rak och perfekt! Du kan se det om du tittar på honom framifrån, men det är speciellt om man tar en titt på hans profil, som det står klart att naturen har gjort ett bra jobb med honom!

Torso
Tyvärr visar han den inte så ofta *snyft*. Men vad vi har sett är imponerande! Kom ihåg hans tatueringar! Plus, han är en smal pojke, han är den perfekta kandidaten för en kram. Vi skulle kunna lägga våra armar runt honom helt!

Armar
Säg oss, vem skulle inte älska att gå arm i arm med honom genom skogen i Tyskland eller till en hipp ny klubb i Berlin? Om det var du, skulle halv planeten vara avundsjuk på dig!

Ögon
Nötbruna ögon + mörk ögonskugga + intensitet = killerblick! Tänk dig att han tittar på dig med de ögonen och säger "jag gillar dig!". Skulle du säga nej?

Mun
Det är därifrån rösten, som gör oss galna låt efter låt kommer ifrån. Och han har fylliga läppar, perfekta för att kyssa! Till råga på allt har han ett sexigt födelsemärke just under dessa läckra läppar.

Axlar
Hans axlar har perfekt symmetri och passar bra ihop med Bills långa, slanka figur. Det är därför han kan bära vad som helst: t-shirts, tröjor, västar ...

Bild
Bild


Tack till neelyo @THA för översättning till engelska, och tack till Freja @ THF för översättning till svenska

Party

Party like a Rock - Party like a Rockstar!

PHOTO; Tokio Hotel - Fan party - Dancing

Paris - Flygplatsen (22.6.2008)

Bill läser en fans skylt

Bill läser: "Bill, gör mig med barn" och han svarar sedan: Just nu?


Haha, så klockren och så himla söt!

DE Bravo 14/2006

Bill har lämnat ett meddelande!

Källa: http://Cherrytreerecords.com


Find more music like this on Cherrytree Records

Bill har lämnat oss fans ett meddelande där han tackar för vår support, och där han även berättar att de jobbar med albumet. Om ni inte kan höra på meddelandet ovan, så gå in >här< och lyssna på det!

The Veronicas Interview

Enäggstvillingarna "The Veronicas" tyckte att Bill och Tom var heta!

 
De börjar snacka om TH vid 05:47

Nytt från Cherry Tree!

NEWS; BILL LEFT US AN AUDIO MESSAGE!!

Enligt Cherry Tree (TH's skivbolag i USA) så kommer vi fans att få ett meddelande nu på måndag(?) av Bill. Missa inte det!

http://twitter.com/cherrytreerec

Summer Festival: Bonn, Tyskland 28/5 2006Videos: INTE HQ!
Laβ Uns Hier Raus
Thema Nr.1
Leb' Die Sekunde
Rette Mich

MTV Buzzworthy - Få Bill Kaulitz nya look

"Get Bill Kaulitz's New Look With A Step-By-Step Makeup Tutorial


Around the beginning of March, there was a great and mighty gasp heard 'round the Tokiosphere when, on top of his new black-and-white dreads that replaced his signature lion's mane, Bill Kaulitz revealed another brand-new look. Gone were the kohl-ringed, heavily lined (and lined... and lined... and lined again) cat eyes, pale lips, and matte skin. In their place, Bill revealed a rust-colored smokey eye, glossy lips, and skin that shined in all the right places in all the right ways.

Bill's look has been divisive amongst fans, but I personally love it and think it's mature, graceful, and more grownup. I know a lot of Bill Kaulitz fans miss the lion's mane. But Bill essentially matured overnight when he revealed his new look. And I applaud Bill's willingness to change his look and keep things interesting - who among us hasn't grown bored with our hair or overall look? And love or hate Madonna, but she's stayed relevant for DECADES by changing her style more often than most of us change rolls of toilet paper.

So, inspired and intrigued by Bill's new makeup, and knowing that a lot of Tokio Hotel fans like to dress like Bill, I got in touch with my friends over at M.A.C. and arranged for a step-by-step makeup tutorial with senior M.A.C. makeup artist Keri Blair, who's worked with Katy Perry, Aerosmith's Steven Tyler, and Disturbed.

I can't bring you a new Tokio Hotel single, a sneak preview of the new album, a studio visit, or another sit-down interview with Tokio Hotel and a bag of yummy gummi candy (yet!), but hopefully I can ease the pain of the excruciating wait for Tokio Hotel's new album with this entertaining and informative video that shows you how to achieve Bill's brand-new look.

Watch me transform from Tamar to the lost Tokio sister (not really, but I did take one for the Tokio team), and learn how to get Bill Kaulitz's new look.

And thank you, James, MTV.com's production coordinator, for volunteering to be our male model, MTV video editor Toby for his handiwork, Jesse for the T-Pain wig, and, of course, our glam friends at M.A.C.!

 

PS - I totally wore my Bill makeup on the walk to the train and all the way home. I felt a little weirded out for a minute or so, until I passed a girl dressed like a cross between Molly from Neuromancer and Tank Girl, and I breathed a little sigh of relief."Källa. Tack även till *ChaOs im SysteM* på det Albanska/Kosovo-albanska forumet (TH-AK)

Tokio Hotel, förbjudet att prata om på pussas.se

På Pussas.se, som är en sajt för unga som vill prata om kärlek, är det numera förbjudet att nämna Tokio Hotel, varför har inte gått att få någon klarhet i (är fler som undrat, men inte fått något vättigt svar.) Tokio Hotel är det ända band som är förbjudet att prata om. De har fått förslag på att öppna ett eget "plank" för dem som vill prata om dem, om de tycker att det blir för mycket TH prat, men inte svarat på detta.
Pussas.se är så vitt jag vet den ända svenska sajt som förbjudit Tokio Hotel.
Om man överhuvudtaget nämner något som kan tolkas som Tokio Hotel kan man bli bannad från sajten.


Tack till NumberOneBullet @ THF (http://tokiohotelfans.se > Svensk forum)

DR. PEPPER Reklam (TH version)

Ingen riktig reklam, utan den är fan-made endast. Ändå riktig rolig! ;-)

Hollywood CA - 15.02.2008 [HQ]

Georg and Gustav [The G's]

Bill Kaulitz [Black and White]

imagebamimagebamimagebamimagebamimagebamimagebamimagebamimagebamimagebamimagebamimagebam
Tack till Unendlichkeit @ tz.

Bravo Astro Girl 2009 - Portugal


Notas para ti #199


& special
 


Cz Bravo #7 - Tjeckien 
Scans från:
http://tokiohotel30.blog.cz/

Gamla bilder från BRAVO 2007

 Tom med kondom:
Tack till Elina för bilderna och informationen om att Tom hade kondom i handen.. ;-)

Bild Osgar. Leipzig, Tyskland - 22/5 2006Posers, posers ;-)...

Ingen engelsk version av det nya albumet?

Citerar Elina:

"Detta ska komma från Cherry Tree Records (TH's skivbolag i Usa).

I ett komplicerat oväntat steg, har Cherry Tree Records stoppat den engelska versionen av Tokio Hotel's nya album. Cherrytree/Interscope Records CEO Mark Williams rapporterar att pga den ökande pressen och arbetsbelastningen som plågar bandet, har Cherrytree bestämt att släppa den engelska versionen av det nya albumet. "Killarna har varit under en ökad stress till att leverera detta album med ett fastställt datum," förklarar Tokio Hotel's producent David Jost. "Att spela in två album, båda på olika språk har verkligen tagit krafterna ur kvalitén på låtarna samt bandets hälsa." Enligt Jost, är killarna väldigt upprörda. Det nya albumet, som kan komma till att släppas i Juni, kommer bli det trejde albumet Tokio Hotel har producerat. Och deras första album med deras nya kontrakt med Cherrytree Redcords. Det var från början meningen att bli inspelat på både tyska och engelska, så det kan levereras till fans runt om världen. Tokio Hotel har varit otillgängliga att kontakta för en kommentar, trots att deras management försäkrar oss om att dem är extremt upprörda av detta. "Tokio Hotel har jobbat väldigt hårt med det nya albumet, ibland har dem inte ens sovit så att det ska bli bra", säger Jost. "Pressen av inspelningen på ett album är nog för dem, när dem är klara med sin världsturne, kommer dem nästa år spela in ett engelsk album."

Kaa89 @ THUS lade ut detta och hittade det på Australien's Street Team.

Det betyder alltså (om det är sant, det är ju första April idag ;) att den engelska versionen kommer släppas 2010. "