Tom har slagit en kvinna? - Nonstopnews

Tack till Freja och THF för text, källor etc. Vi fyller på i detta inlägget hela tiden, så kika in här om ni vill rapporteras om mer. Vi hoppas på att detta är inget annat än bullshit...


Redan i morse började ryktet gå om att Tom slog en fransk "turist" i går kväll. Detta verkar redan vara ute i tidningarna och på nyheterna. Det hela verkar något oklart ännu. Här är vad som stod i Nonstopnews:

Tokio Hotel-medlemmen Tom Kaulitz slog en kvinna på en bensinmack i Hamburg
Förmodade konfrontation - Bakgrund fortfarande oklar - Tom Kaulitz har ännu inte hörts.

Datum: Onsdagen den 15 April 2009, runt 23:30
Ort: Hamburg

I en konfrontation på en bensinmack ska Tom Kaulitz, som är medlem i det världskända tonårsbandet Tokio Hotel, ha slagit ett 21-årigt fan.
Det började med att den unga kvinnan kände igen stjärnan i bilen. Hon ska sedan ha knackat på rutan och bett Tom Kaulitz om ett gemensamt foto. Men tonårsstjärnan ska, enligt den unga kvinnan, bara ha kastat ut en brinnande cigarettfimp ur bilen. Därefter, ska 21-åringen ha tryckt cigaretten mot en ruta på Kaulitz bil.
Tom ska ha slagit en kvinna så svårt att hon blev döv på ena örat, och behövde uppsöka jourläkare. Därefter fick hon åka för ytterligare behandling på ett sjukhus i Hamburg.
Tom Kaulitz hade redan lämnat bensinmacken innan polisen kom och har ännu inte kunnat frågats om händelsen. Hur hårt den 21-årige verkligen har kränkts och varför det blev en konfrontation är fortfarande oklart. Så det är i nuläget även tänkbart att Kaulitz kastade ut sin cigarett från bilen för att inte bli fotograferad rökandes, och att situationen eskalerade efter det att den unga kvinnan tryckte fimpen mot musikerns dyra bil..

Källa: http://www.nonstopnews.de/index.php?page=meldung&newsnr=8862

Det finns även en kort video här:

http://www.zoomin.tv/videoplayer/index.cfm?id=313279&mode=normal&pid=MDZ&quality=2&linktype=web


Detta är från Abendstatt:

Har Tom Kaulitz från Tokio Hotel slagit en kvinna?

Gitarristen i bandet "Tokio Hotel, Tom Kaulitz, ska natten till torsdag varit inblandad i en vilt slagsmål vid Aral bensinstation på Stresemannstraße (Bahrenfeld). Polisen har bekräftat för Hamburger Abendblatt.

Enligt inledande undersökningar eskalerade tvisten klockan 23: En 21-årig kvinna var med fyra vänner på bensinmacken och kände igen stjärnan i bilen. Hon ska sedan ha knackat på rutan och bett Tom Kaulitz om ett gemensamt foto. Men tonårsstjärnan ska, enligt den unga kvinnan, bara ha kastat ut en brinnande cigarettfimp ur bilen. Därefter, ska 21-åringen ha tryckt cigaretten mot en ruta på Kaulitz bil.

Efter detta utbröt slagsmål mellan Kaulitz och 21-åringen, som fick en blåtira och lider av skallskador. Hon behandlades av en läkare på sjukhus. Flickan anmmälde musikern för personskada. Kaulitz är ännu inte hörd av polisen om händelsen.

Källa: http://www.abendblatt.de/daten/2009/04/16/1123868.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0