BRAVO (21.04.2009)

Tack till kringel @TH.de som tog sig tiden att skriva av hela artikeln. Tack till Freja på THF för artikeln.




Tokio Hotel
Är Tom en bråkstake?
BRAVO vet sanningen!

Tokio Hotel-stjärnan Tom har slagit en flicka i ansiktet!
Men BRAVO vet den mörka hemligheten bakom det!

Fansen är chockade! Den annars så älskade Tokio Hotel-gitarristen Tom Kaulitz [19] har flippat ur och har slagit en flicka i ansiktet! Allvarligt talat! Vår Tokio Tom en bråkstake? Vad hände? På en bensinstation i Hambuer-Bahrenfeld, skulle Tom tanka sin gråa Audi R8. Plötsligt dyker 4 kvinnliga fans upp. En flicka, Perrine D. [21] från Frankrike fotograferade stjärnan genom vindrutan. Efter det ska Tom ha kastat ut en cigarett genom fönstret.
Perriere, tar fimpen och trycker den mot bilrutan på hans bil. Tom hoppar ur bilen, slår henne med öppen hand i ansiktet, knuffar henne så att hon faller till marken. Sedan försvinner Tom.
D. Perrine ringer polisen, en ambulans tar med henne till sjukhuset. Hon har en svullnad under ögat och öronskada.
Hela scenen filmades av en övervakningskamera på bensinstationen. Nu finns en anmälan mot Tom om lättare kroppsskada. Men vad ligger bakom det? En insider säger: "Flickan i händelsen var inget fan utan medlem i en grupp aggressiva stalkers: ett gäng flickor från Frankrike som har förföljt Tokio Hotel. De kallar sig "afghaner på turné." "Ofta är de täckta med halsdukar eller maskerade" fortsätter en insider. "De har stått utanför bandmedlemmarnas hus i ett halvår, kastar ägg på deras bilar och hotar inte bara bandet och deras familjer - utan också andra Tokio Hotel-fans. Detta bekräftades också av Tokio Hotel-producenten David Jost [36] från LA till Bravo: "En av dessa maskerade förföljare attackerade en familjemedlem till Bill och Tom den 8 april" säger han. "Vi gjorde direkt en anmälning mot flickan följande dag - och kommer nu att göra ytterligare anmälningar. "Men vad har dessa fransyskor mot Tokio Hotel? En insider från fandomen rapporterade: "För ett år sedan, hyrde en av dessa franska flickor en lägenhet i samma område som Tokio Hotel-tvillingarna". Men Bill [19] och Tom ville vara i fred i sitt hem under några lediga dagar och slappa ostörda. "Detta kunde inte stalkerserna acceptera utan de blev sura. För att hämnas utvecklade de en plan för att förstöra för Tokio Hotel!
"Tjejgänget tog reda på adresserna till familjemedlemmar, livvakter och bandmedlemmarna, och satte sin plan i verket. "De lurar överallt på dem, följer varje steg! "Afghaner på turné" sprider total skräck i Tokio Hotel och deras fans. De skickar hotbrev till Tom, Bill och co" "De kastar ägg, får andra människor att gråta - och de lyssnar helt enkelt inte eftersom de tycker det är roligt.
Inte ens på Tokio Hotel-killarnas vädjan, lyssnade de 4 flickorna Angelique, Noemi, Aurore och Perriere.
Är Toms utbrott bara ett desperat reaktion på denna ständig plåga som hans familj, vänner, bandkollegor och fans får utstå?
"Under än ett halvår har pojkarna inte gjort någonting förutom att be dem om lugn och ro. Detta gäng kommer att förstöra bandet - och kanske även gå ett steg längre" fruktar en insider. Bland TH-fans är "afghaner på turné" fruktade sen länge. MelovesBill skriver på Internet: "Du har stalkat Tom länge, och jag hade gjort på samma sätt!" Jean19 säger: "Aggression är skit! Men jag kan verkligen förstå Tom.
Ibland blir det för mycket." "Våld är trots allt ingen lösning". BRAVO kommer följa detta ...

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0