All Stars #6 - Ryssland



Cover: Varför var ett Tokio Hotel fan tyst i 10 dagar?

Sida 1
Mörka tider - Tokio Hotel

Bill/Tom: "När vi är tillsammans, är vi inte rädda för något!"
Gustav: "Jag är faktiskt en väldigt sårbar person"


Även populära artister, som Tokio Hotel, kan ha sina mörka stunder i livet. Förra året var det inte bara fullt med succé för killarna utan också problem för dem. Och det nya året, 2009, har börjat med ett problem: Trummisen Gustav's resa till sjukhuset! Två dagar efter nyår, vaknade Gustav upp av svåra magsmärtor. Först reagerade han lugnt till det hela: han bestämde för att inte göra något åt det, han gjorde en kopp te och trodde smärtan skulle gå snabbt över av sig själv. Men, smärtan blev allt starkare och Gustav ringde en av hans nära vänner som körde honom till sjukhuset. "Vi måste operera omedelbart!", förklarade dotorerna och skickade Gustav till operation för en borttagning av blindtarmen. Gustav är frisk nu och är tillbaka till sitt gamla jag. Han erkänner att han inte har glömt incidenten, "jag ville inte åka till sjukhuset. Kanske var det dumt, men jag väntade till slutet. Tack vare min vän, som insisterade att jag skulle åka!" Vem denna osjälviska vän nu kan vara, avslöjade inte Gustav. Men vi kan säga med all säkerhet, att det inte var Bill eller Tom.

Slutet av sida 1 och början av sida 2
"Bill hanterar sin flygskräck genom att konstant flyga till framträdanden."

Vid den tidpunkten var dem på semester (äntligen! efter utmattade framträdanden i Usa) på Maldiverna. Det svåra turneschemat tog hårt på Bill's hälsa. Förra året var han sjuk mycket och fick till och med operera hans stämband. Många konserter av 1000 Hotels Tour blev påverkade runt om världen. Många fans som köpte biljetter och bokat hotellrum lämnades med ingenting. Några datum blev senare återkallade men långt från alla: Slovenien, Finland och Norge har fortfarande inte fått konserter och fansen fick tillslut lämna tillbaks biljetterna. Bill's sjukdom blev en riktig tragedi för fansen som grät vid konsertarenorna och skickade "krya på dig-kort" till sjukhuset. En av fansen bestämde sig till och med för att sluta prata på 10 dagar - i rad, som ett tecken för support för hennes idol (och från hennes egna ord av vittnen, så höll hon sitt löfte!)

Tom Kaulitz, den med rolig personlighet och drar skämt som alla gillar, känner sig ofta ledsen och lider av problem som ihopkopplas med hans "mentala hälsa". "Tom, så klart, kommer aldrig berätta det för er, men på turnér känner han sig ofta ledsen på sitt rum: han känner hemlängtan eller är bara lite tystlåten", avslöjar Bill om hans bror's hemligheter. I det stora loppet, i ett liv fyllt med turnér - konserter och resor som aldrig tycks sluta, speciellt en sån intensiv som Tokio's, är chanserna av tragediolyckor stora. "En gång i Moskva", minns Bill, "gjorde vårat crew inte iordning scenen ordentligt och den föll bokstavligen i bitar under våra fötter. Vi var rädda att ta några onödiga steg och var först och främst koncentrerade på att inte bryta något ben!" Trots otrevliga situationer är inte alltid någons slarv men är ibland orsakat av något generellt. Bill, till exempel, är rädd för att flyga. "Kan inte stå ut med att flyga! Jag är alltid nervös när vi flyger, känner på mig att planet ska krascha! En gång när vi flög till Cannes i Frankrike för NRJ Awards, hamnade vi mitt i en storm. Jag var så rädd att mitt liv nästan for förbi mina ögon!" Då ordnade allt sig och det finns ingen stans att gömma sig när det gäller flygning inklusive långa flygningar. Detta är en del av att vara Tokio Hotel...

I slutet av 2008 kunde stackars Gustav inte gömma sig från att vara i rampljuset av olyckor, hans bil kraschade i en spårvagn med två andra i bilen. Han hade vänner med sig vid tidpunkten och dem, så som musikern själv, hamnade i problem (det kunde ha blivit allvarliga åtal för denna incident) och på sjukhuset i Magdeburg. Men så snart Gustav släpptes, åkte han genast till Liverpool med gruppen för att närvara vid MTV EMAs. På denna cermoni, märkte även pressen hur smala och bleka killarna var. "Killarna behöver vila!" sa fansen och började begära det från Tokio Hotel's manager som då frågade när dem hade tänkt ge killarna semester. "Vi jobbar i nuläget med det nya albumet", sade Tom Kaulitz, "En ny CD betyder en ny turne. Men innan vi startar, vill vi ta hand om vår hälsa lite. Men, eftersom våra fans saknar oss, ska vi försöka skynda oss tillbaka så fort vi kan!"

Svensk översättning av Elina, ge creds till henne ifall ni använder detta!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0