Zona Joven #71 (Peru)


översatte direkt från spanksa till svenska. Min spanska är dock lite rostig, men man förstår innebörden. Ge credit till tokiohotelismusic om ni tänker använda detta

Som familjen har växt! Tre tusen sexhundra fans är såklart registrerade för att bilda en del av Tokio Hotel Peru, klubben som också har kontorer i städer som Cusco, Chiclayo och Arequipa. Efter flera månader ville vi åka tillbaka för att vara med på en av deras träffar, vilka(som ni kan se på bilden) nu är flera.

Den senaste träffen innehöll mer än tvåhundra personer som passade på att lämna deras kort och gåvor till Georg Listing, basist i gruppen som fyllde år den 31 mars. Dessa presenter skickas via flyg mail, tillsammans med en tillägnad video, en chullo och en nyckelring med en tumi badad i guld och silver, som var köpt av fanklubben.

Lusten och passionen som dem känner för detta tyska band är så stor, att redan nu planerar dom på vad de ska ge till sina favoriter: tvillingarna Kaulitz, vilka släcker ljusen den 1 septermber. Förutom alla dessa aktiviteter, intensifieras klubben för att promota Tokio Hotel i vårt land för att uppfylla sina stora drömmar: att få alla fyra komma till Lima.

"Vi vet att Tokio Hotels turné kommer att komma till Peru och för det jobbar vi från och med nu med Street Teamet. Oftast går vi runt i gatorna med flyers, afficher, banners och allt annat nödvändigt för att mer folk ska känna igen gruppen. Vi vill ha en Meet & Greet med dem när dem kommer och för att få det vi måste jobba rätt så hårt" berättar Antonella(president av klubben).

Om du också vill delta i denna "Tokiomanía" kan du besöka www.tokiohotelperu.foroactivo.com, regristrera dig och börja delta. Dörrarna är öppna till alla som gillar bandet.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0