20 hemligheter om TH - TOTP 2005

20 hemligheter om Tokio Hotel

Vad pratar de om med varandra, vilka posters har Tom på väggen, och när får Bill dåligt samvete? Vi avslöjar deras hemligheter.

1, Rädslor under konserter
Tom är rädd för att trilla ner på publiken när han skakar hand med fansen. Bill är rädd för att han ska trilla när han hoppar.

2, Styling: 2 timmar
Bill behöver två timmar för att göra sig i ordning. Han älskar den gamla skolstilen: svartlackerade naglar, svart smink och stylat hår. Egentligen är han mörkblond.

3, Dansvägrare
Det är sällan man får Tokio Hotel att dansa. På aftershow-partys står killarna hellre i baren och pratar. Den enda som gärna dansar är Gustav, men han dansar bara till R´n´B och Hiphop.

4, Samtalsämne? Tjejer!
När killarna pratar med varandra är det nästan alltid om tjejer. Det andra samtalsämnet är musik, men mest handlar det om "brudar".

5, Morgonpigg, morgontrött
Gustav är den förste som vaknar på morgonen, och som rycker upp de andra ur sängarna. Georg däremot sover alltid och överallt och kommer ständigt för sent.

6, Älsklingsmat
Tom och Bill äter gärna pizza och sura snören. Georg gillar gnocchi, och hos Gustav står det ofta lergryta på matsedeln.

7. Pinsamme Bill
Bills mest pinsamma ögonblick var när han spillde Cola över sin date. "Det kom på hennes mobiltelefon, och det hela slutade inte så bra", säger Bill, som kan skratta åt det hela i dag.

8, Georgs hår
Georg har egentligen lockigt hår. Han plattar det alltid med sin plattång, vilket tar tid och möda, men han vill helst ha sitt hår långt och rakt.

9, Många husdjur
Alla i TH har husdjur. Hemma hos Bill och Tom glädjer sig en Dobermann-Labrador-korsning som heter Scotti (från ett djurhem) varje gång de kommer hem. Och katten Kashmir som de också har tagit hand om. Gustav har den svarta katten Richard och blandrashunden Bruno, Georg har en hund, Garon, och en svart katt, Moritz.

10, Dåligt samvete
När Bill är irriterad, låter han det ibland gå ut över människor han egentligen gillar, och som inte har gjort något. Detta kan ge Bill dåligt samvete, eftersom han vet att han har gjort orätt mot dem.

11, Positiva egenskaper
Det Bill gillar hos sig själv, är att han är väldigt spontan. Tom tycker att han är ambitiös och målmedveten. Gustav tycker det är bra att han är anspråkslös, och Georg att han är bra på att lyssna.

12, Negativa egenskaper
Bill är ibland för egoistisk, Tom tycker att han inte har något tålamod, Gustav önskar att han vore öppnare och mindre tillbakadragen, och Georg retar sig på att han ständigt kommer för sent.

13, Lögnare
Alla killarna säger att de är bra lögnare. "Bill och jag är mästare på att ljuga", berättar Tom. "I grund och botten tycker jag inte att det är bra att ljuga, men om det behövs, gör jag det bra, även när det gäller mimiken."

14, Orangea tapeter
Bill har orangefärgade tapeter hemma. Hans skrivbord var tidigare en dörr, hans rum är på det hela taget ganska litet. I Toms rum står ett stort skåp och en divan med bäddbar madrass.

15, Högsta fart
Tokio Hotel har överträffat sig själva. De hade just mottagit en guldskiva för sitt album "Schrei", när de fick meddelandet: Albumet har sålt över 200.000 exemplar, och har därmed även nått platina.

16, Posters på väggarna
Ingen av bandmedlemmarna har posters på väggarna. Bill hade tidigare en liten bild på Nena på väggen.

17, Drömtjej: långt hår
När det gäller frisyrer är alla fyra killarna eniga: De gillar tjejer med långt rakt hår.

18, Kläder: feminina
Naturligtvis kan tjejer även vara snygga i polotröja, men killarna föredrar korta kjolar och höga klackar. Och även att de visar ryggen. Killarna gillar att se bara ryggar lite då och då.

19. Två killar - en tjej
Tom och Bill förälskar sig ofta i samma tjej och har till och med kysst samma tjej en gång. Bill hade sin första kyss med henne som 10-åring, och han tyckte det var hemskt. Även Tom hade sin första kyss med henne.

20, Hus och hem
Bill ville förut bo i 50-talsstil. För Tom är det framförallt viktigt att bo mitt i staden, med mycket liv och rörelse. Gustav och Georg däremot, gillar naturen.

Postat av: Sofia Vienna

kul att läsa, även om det var några år sedan.

<3

Publicerad: 2009-06-16 Kl: 14:45:17
URL: http://sofiabengtsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0