Aftonbladet: Tokio Hotel förföljs av stalkers (03.04.2009)

Foto: AP Tokio Hotel förföljs av stalkers. Nu planerar bandets fans e
Tokio Hotel förföljs av stalkers. Nu planerar bandets fans en stödaktion – på Itunes. ”Tanken är att göra dem etta på Itunes”, säger Madeleine Engberg från Tokio Hotels svenska street team.

Tokio Hotel förföljs

Nu stöttar fansen med Itunes-aktion

Tokio Hotel trakasseras av stalkers.

Då mobiliserar sig fans runtom i världen för att stödja bandet.

– Vi ska ladda ner deras låt ”By your side”. Tanken är ett göra dem etta på Itunes, säger Madeleine Engberg från bandets svenska ”street team”.

Efter den senaste tidens turbulens kring bandet går fansen nu samman.

– De har förföljts av stalkers som har gjort det svårt för dem och deras familjer. Fanklubben i Frankrike kom på idén att alla Tokio Hotel-fans ska gå ihop och ladda ned låten ”By your side”, eller ”An Deiner Seite (Ich Bin Da)” som den heter på tyska, på Itunes, säger Madeleine Engberg, ledare för fansen i bandets svenska street team.

Den 16 maj kommer Tokio Hotel-fans från hela världen ladda ner låten. Brasilien, Spanien, USA, Frankrike och Italien är bara några av länderna som mobiliserar sina krafter.

”Vi finns här för dem”

– Tanken är att göra dem etta på Itunes. Sedan är det symboliskt med låten ”By your side” där de sjunger ”jag är där”. Vi vill visa att vi finns här för dem och stöttar, säger Madeleine Engberg.


Källa.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0